O veste mare

32 3 0
                                    

Samantha pov
Este dimineata,ma trezesc,hotarasc sa ma uit la ceasul de la telefon si vad ca mai avem 2 ore pana la întâlnirea cu producatorul. Ma ridic din pat îmi fac rutina de dimineata si cobor la bucatarie. Acolo le vad pe Vanessa,Jessica si Alecsa. Vanessa si Jessica vorbeau despre ce o sa facem azi,iar Alecsa pregatea micul dejun.
Samantha:Mmmm. Ce miroase atat de delicios. spun eu ducandu-ma spre masa
Alecsa:Am facut clatite cu Nuttela.
Vanessa:De abia astept sa le gust.
Ne asezam la masa si Alecsa ne pune farfurile cu clatite. Ma ridic de la masa si ma duc sa aduc o sticla de pepsi din frigider. Ma asez la locul meu si începem sa mancam. Cand o aud pe Jessica spunand.
Jessica:Wow,Alecsa sunt bune. De unde sti sa gatesti asa de bine?
Alecsa:Multumesc. Bunica ma învata sa gatesc atat de bine. Sper ca va plac?
Toate:Sunt bune.
Vanessa:Hei ce credeti ca vom vorbi azi cu peoducatorul?
Samantha:Probabil ne va spune sa compunem o melodie.
Alecsa&Jessica:Poate.
Alecsa pov
Dupa ce terminam de mancat,ma uit la ceas si constat ca mai avem o ora. Asa ca ma duc in camera si in acel moment îmi suna telefonul. Cand îmi ridic telefonul vad poza tatei,stau putin pe ganduri daca sa îi raspund sau nu,dar într-un final îi raspund.
Alecsa:Buna tati! Ce faci? spun eu ca un copil care a primit o bomboana
Tatal Alecsei:Bine,scumpo.Vroiam sa vad daca ai ajuns bine acolo. Acum unde esti?
Alecsa:Acum sunt in Australia.
Tatal Alecsei:Wow Australia. E cam departe. Totusi ma bucur ca faci ceea ce îti place.
Alecsa:Multumesc tata. Tata eu trebuie sa închid trebuie sa ma pregatesc pentru ca plec cu fetele sa ne vedem cu producatorul.
Tatal Alecsei:Ok scumpo. Te iubesc mult. Sti asta? Sa ai grija de tine.
Alecsa:Da tata stiu, te iubesc si da o sa am grija de mine. Dar si tu sa ai grija de mama si Jack (Jack este fratele Alecsei).
Dupa terminarea convorbiri cu tata,ma-m dus sa imi fac un dus,apoi ma-m îmbracat cu o fusta scurta deasupra de geninchi cu 2 palme,o bluza verde,deasupra de bluza mi-am luat o gecuta neagra si în piciore mi-am luat pantofi cu toc. Ma-m machiat simplu:rimel,tus si ruj nu prea rosu. Cand am iesit din camera,ferele erau în hol. Vanessa purta un maieu alb,o fusta de blugi neagra si opincute. Jessica purta o camasa albastra,deasupra de camasa avea un flanel,blugi si adidasi. Samantha purta o bluza crem,o fusta alba si adidasi. Toate aveam parul desfacut. Eu eram cu gandurile mele si nu o aud pe Vanessa stigandu-ma.
Vanessa:Alecsa!!!
Alecsa:Da,ce este?
Vanessa:Mergem.
Alecsa:Ok.
Vanessa pov
Închidem usa si ne îndreptam spre BMW-ul meu. Cand întram in masina Samantha si Alecsa se pun în spate, Jessica se pune in locul pasagerului,iar eu în locul soferului. În 10 minute ajungem la o vila mare,cred ca avea 20-30 m/h. Cand ne dam jos din masina auzim o voce de barbat.
Servitorul:Buna fetelor,domnul Rock va asteapta în biroul dânsului.
Vanessa:Unde este biroul?
Servitorul:Urcati pe scari la etajul unu,a treia usa pe dreapta. Daca aveti nevoie de ceva chematima.
Alecsa:Multumim.
Samantha:Ne-ar trebui si noua unul ca el sau poate mai multi,dar sa fie chipesi. cand au auzit ce am spus eu toate au inceput sa rada,asa ca am înveput si eu sa rad.
Jessica:Sam continua sa visezi,scumpo.
Dupa ce am luat-o pe unde ne-a spus servitorul,am ajuns la o usa neagra. Vanessa a ciocanit la usa si din spatele ei sa aud vocea producatorului,spunandu-ne sa intram. Am facut cum ne-a zis si aco am vazit 4 scaune uns langa alta. Ne asezam jis si atunci producatorul ne zice.
Producatorul: Fetelor,vam chemat pentru a va spune ca veti canta la deschiderea unui concert.
Vanessa:Dar nu avem nicio melodie.
Producatorul:De asta aveti la dispozitie o saptamana sa o compuneti.
Jessica:Cred ca ne este de ajuns o saptamana.
Producatorul:Minunat. Atunci ne mai auzim.

Love and mistrustWhere stories live. Discover now