Petrecerea

45 4 0
                                    

Alecsa:Daca tot sunt noua in formatie,ce ziceti facem o petrecere.
Vanessa:Buna idee.
Vanessa pov
Dupa ce se face pizza Alecsa se duce sa puna floricelele in cuptor,dupa 2 minute cuptorul suna. Alecsa ne anunta ca sunt gata floricelele. Spre uimirea noastra toate erau arse. Jessica face ce face la cuptor si dupa 2 minute suna din nou cuptorul. Floricelele sunt foarte bune.
Jessica: Ce va-ti face fara mine?
Alecsa:Am muri.
Luam pizza,floricelele si paharele de pepsi. Jessica ne propune sa ne uitam la un film romantic in care zicea ca o sa plangem. Pe la sfarsit eu,Samantha si Jessica am inceput sa plangem,dar Alescs nu a plans deloc.
Vanessa: Cun de nu ai putut sa plangi deloc?
Alecsa: Nu a fost asa tensionat si sti ca nimic nu ma facut sa plang.
Vanessa:Da sigur.
Dupa film am inceput sa cantam cantecele noastre preferate de la formatia 5 Second Of Summer: She's knda hot,She look so perfect,Don't stop,Good girls etc
Dupa ce am terminat sa cantam,trebuia ca fiecare sa cantam cate o melodie
Eu am cantat Cascada- Everything me touch, Jessica a cantat Cascada-Miracle,
Samantha a cantat Krewella-Come and get si Alecsa a cantat o melodie de Alesha Dixon-The way we are. Dupa ce am cantat si am mancat,ne-am pus la somn,dar eu cu Alecsa nu aveam somn asa ca am stat de vorba si am reusit sa aflu multe despre ea si e chiar de treaba. Am inceput sa ma inteleg mai binen cu ea decat cu celelalte,dar asta nu inseamna ca nu le iubesc si pe ele. Eu cu Alecsa vorbeam si cand ma-m uitat la ceas am vazut ca era ora 6,asa ca am hotarat sa ne culcam si noi. Dimineata ne-am trezit pe la 3 dupa-amiaza.
Vanessa:A fost o seara superba fetelor.
Jessica:Asa e.
Pe la 4 dupa-amiaza ne-am gandit sa facem un videoclip cantand o melodie pe care a inventat-o Alecsa. Videoclipul l-am pus pe youtube,iar cand ne-am uitat erau 2.000 de vizualizari care sau strans într-o ora. Dupa aproximativ o jumatate de ora in care ne-am uitat pe acolo si am mai ascultat melodia am primit un comentariu de la un producator sa îi lasam numarul de telefon. Lam lasat,iar dupa 10 minute ne-a sunat un numar necunoscut.

Love and mistrustWhere stories live. Discover now