17 bölüm

3K 160 12
                                    

Bayramdan önce bir bölüm yazarım dedim umarım beğenirsiniz.

Multimedia:Anıl -,-

İyi okumalar...

17.bölüm

____

"Ama civcivim yapma öyle ne yaptım ben sana"

"Lan bana civciv deme gebertirim seni hem sen niye geldin lan pezevenk" diye bağırdı savaş tam yarım saattir Anıl'ın buraya gelme sebebini anlamaya çalışıyoruz ama Anıl sürekli Savaş'a yok minnakım yada civcivim gibi kelimeler kullandığı için bi türlü öğrenemedik neden geldiğini.



Durun ben iyice anlatayım size şimdi Anıl kapıdan içeri girdiği anda savaş 'Anıl' dedi tabi Anıl'da sırıtarak 'civcivimmmm' diye bağırdı tabi bağırdı demiyelim resmen kız gibi ciyakladı sonra Furkan ve Aslı aşağıya indiler çığlığın kimden geldiğini öğrenmek için sonra Savaş Anıl ona civcivim dediği için Anıl'ın niye geldiğini sormadan başladı pataklamaya şimdide koltukta oturmuş Anıl'ın niye geldiğini öğrenmeye çalışıyoruz tabi savaş'a yavşamadan söylese ama nerde tabi daha tanışmadık bile.



"Niye geldin lan?" diye tekrar sordu Savaş "yaa benim bi suçum yok yaa annemgil iş için yurt dışında ev tuttular orda kalcaklar bir üç dört ay falan bende dedim civcivim beni özlemiştir hemen atladım taksiye geldim" dedi sırıtarak biz bunların bu haline gülerken savaş Anıl'a bağırmaya devam ediyordu.



"Bana bak lan bi daha bana civciv dersen kapı dışarı ederim seni bak anladın mı?" Anıl kafasını peki anlamında sallayıp "tamam sakin ol ci..." Anıl cümlesini tamamlamadan kafasına yastığı yedi. Anıl elini kaldırıp yastığı savaş'a atmak için hazırlandı savaş öyle bi bakış attı ki hemen yastığı arkasına koydu.



"Ne iyi ettim dimi buraya geldim Furkişim" dediğinde anında kahkaha atmaya başladım. Furkan "iyi halt ettin sende gülme Ada" dedi sinirli bir şekilde.



"Ama gerçekten çok komik Furkiş" diyip tekrar gülmeye başladım.



"Ada sus yoksa kafana yersin yastığı" diyince Furkan bende iki elimi havaya kaldırıp ben masumum dermiş gibi bir bakış atıp kendimi zor tuttum gülmemek için.



"Şşt fıstık adın ne?" diye sordu Aslı'ya bakarak Furkan sinirli bir şekilde Anıl'a bakıp "sevgilimden uzak dur Anıl" dedi Furkan sinirli haliyle Anıl hiç istifini bozmadan bana döndü "bende bu fıstığa sorarım. ismin ne fıstık?" diye sordu bende gülümseyip "ismim Ada fındık" dedim.



"Ben bu kızı sevdim tam benim kafadan" dedi ve sonra "çak bi beşlik" dedi elini uzatarak bende uzanıp tam çakacakken "zıtt Eren köy" dedim elimi çekerek hepsi gülmeye başlayınca Anıl kahkaha atmaya başladı bırak kahkahayı resmen anırdı "yok gerçekten bu kız tam benim kafadan" dedi bende gülümseyip "eyvallah ğardaş" dedim.




"Ne demek bacım her zaman" dedi Anıl. "ıyyyy iğrençler bu nasıl bir konuşma yaaa" dedi Aslı yüzünü buruşturarak.





Anıl "Bence kıskanıyor bizi bu" bende kıkırdıyıp kafamı salladım. "evet kesinlikle Anıl'cığım"dedim.





"Eee ne var ne yok civcivim" dedi Anıl kahkaha atarak bende gülmeye başladım tabi civcivim dediğinden sonra "Anıl bak abicim bence suc yoksa inan o civciv diyen dilini çıkarır münasip bi yerine sokarım" dedi Savaş.




"Tamam ci.. Yani tamam savaş'cığım sustum" dedi Anıl ve ağzına yalancıktan fermuar çeker gibi yaptı. "Aferin hep böyle akıllı ol yoksa sonuçlarına katlanırsın" gözünü kızgın bir şekilde Anıl'a bakarak dedi savaş.


Yakışıklı odunHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin