29 bölüm

940 47 12
                                    


Çok kısa bir bölüm oldu özür dilerim😚

29.bölüm
____

O kadar hızlı koşuyordum ki nefes nefese kalmıştım. Biraz yavaşlayarak arkama baktım Savaş arkamdaydı hala. "Ada dur yoksa yakalarsam çok pis döverim."

Başımı arkaya çevirip  Savaş'a kısa bir bakış atıp dil çıkardım. tekrar önüme döndüp kıkırdayarak koşmaya başladım "hahayt, hiç bir şey yapamazsın" dediğim an yere kapılmam bir oldu. Çünkü duvar gibi bir şeye toslamıştım.sonra iki çift ayak gordüğümde bunun duvar değilde bir insan olduğunu anladım "Gerizekalı önüne baksana daha düz yolda yürüyemiyorsun" dedim.

Başımı karldırıp yüzünü gördüğümde ona gerizekalı dediğim için taş olacaktım ama yinede ona bağırmasam olmazdı içimde kalır ne de olsa. Çünkü bana çarparak yere düşmeme sebep olup ve biricik popişime zarar verdi canım kızmasam olmazdı dimi?

"Pardon?" Aha açtı sonunda ağzını taş görünümlü insan. Ayağa kalkıp üstümdeki tozları temizledim "Ne pardonu yaa, pardon diyeceğine özür dilesene? Yaaa Savaş sende bir şey yapsana"  hiç sesini çıkarmayan biricik sevgilime döndüm ama  Savaş'ın heykel gibi durup karşımdaki taş gorünümlü insana baktığını görünce kaşlarımı çatıp Savaş'a doğru yaklaştım o taş gibi kol kaslarından dürtüp "Savaş hu huu Savaş noldu?" Ama yoook hiç sesini dahi çıkarmadan taş görünümlü insana bakıyor.

Taş görünümlü insana baktığımda onunda aynı şekilde Savaş'a baktığını görünce iyice merakım arttı "heeyyy noluyor yaa burda biri bir şey söyliye bilir mi acaba" dediğim an taş görünümlü insan irkilerek bize doğru yaklaşmaya başladı "Savaş?" Ben şok oluş bir şekilde adama bakmaya başladım. Ne yani Savaş'ı tanıyor mu?

"Yaklaşma. Sakın bir adım daha atayım deme" dedi Savaş sanki transtan çıkmış gibi sinirle bağırmaya devam etti "Savaş diye biri yok artı öldü bil onu" diye devam etti bağırmalarına.

Taş görünümlü insan elini uzatıp yaklaşmaya çalışınca "Sakın Sakın deneme bile" diye çıkıştı Savaş. "Bir dinlesen beni sana açıklama yapacağım izin ver lütfen" adamı adamı bıraksan neredeyse yalvararak Savaş'ın  ayağına kapanacaktı ama Savaş öyle sinirli bir şekild bakıyordu ki yüzüne inanın ben bile korkmadım desem yalan olur.

Savaş "O açıklama hakkın artık yok malesef onu kaybetneden önce düşünecektin" dedi alay eder gibi.

"Bende böyle olmasını istemezdim inan bana. Benimde bir genç gibi her şeyi yapmaya hakkım vardı" dedi üzgün bir şekilde taş görünümlü insan."yaaa ne oluyor burda biri açıklama yapabilir mi?" Dedim bağırarak. Her ikiside bana dönüp sinirli bir şekilde "Sen karışma" diye  bağırdılar. Savaş bunu daha önceden yapsaydı kırılırdım ama şimdi bunun hiç zamanı olmadığını ve sonradan ona trip atacağımı aklımın bir köşesine not ettim.

"Bağırma sevgilime lan" dedi sinirle Savaş. Ayyy yerim ben bunu yaaa sevgilisinide korurmuş. "Şimdi konumuz bu mu" diye sordu taş görünümlü insan.

"Benim seninle ne bir konum olur nede konuşacağım şey" sinirle taş görünümlü insana bakıp "şimdi burada çekip gidiyorsun tıpkı yıllar önce düşünmeden gittiğin gibi yine aynısını yap ama tek bir farkla arkandan kalman için yalvarıp ağlayacak kardeşin olmadan çek git buradan."



Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Sep 01, 2018 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Yakışıklı odunHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin