6 bölüm

4K 214 4
                                    

İyi okumalar

Multimedia : Ada

6.bölüm
____

"Aslı ben gidicem üstümü değiştirip gelicem "dedim . Aslı "Tamam canım sen git bende gelirim birazdan "değinde başımla onayladım ve odaya çıktım.

Restorana girdiğimde savaşı görmemek için bin takla attım ve bunu başarmış... "ooooo kimleri görüyorum"diye bir ses duyunca kendi kendime konuşmam yarım kalmıştı. "Yuh be sen kapı çalmayı öğrenmedin mi?" Diye sordum.

"Hem sen odunluktan hangi ara sapıklığa terfiye ettin"diye ekledim.

"Yok terfiye etmedim ama emin ol benim gibi kaslı,yakışıklı, muhteşem biri sapık olsaydı bütün kızlar benim sapıklık yapmamı isterlerdi"dedi (doğru söze ne denir ki tabi ki bunu ona söylemedim salakmıyım ne). ((Sinsi gülüş))

"sen mi kaslı,yakışıklı,muhteşem erkeksin "dediğimde büyük bir kahkaha atmaya başladım.

Sonra "ya yürü git Allah aşkına savaş " diyip tekrar kahkaha atmaya başladım.

"Ne o bugün bakıyorum pek neşelisin sanırım bugün beni görerek işe başlayacaksın o seni neşelendirdi" dedi pis sırıtışla.

"Yok canım seni görerek başlasaydım emin ol ki o günüm zehir olurdu " (sinsi gülüş) dedim .

"Ben sana sormayacam nasılsın diye malum eski moduna dönmüşsün ha pardon eski moduna sapıklık katarak dönmüşsün "dedim.

"Yok canım bu benim her zamanki halim sen bilmezsin bunu herkes bil..."ayyy ne çok şey kaçırmışlar "dedim lafını keserek.

Sonra odadan çıktım başımı hafif yukarı kaldırarak laf koymuşluğun verdiği havayla yürümeye başladım. Eee tabi bi yere kadardı birden yere yapıştım.

Bilmediğim bir şeye çarpmıştım. Ayağa kalkıcakken ayağımın ağrısıyla tekrardan yeee serpildim.

Ayağımın ağrısı gittikçe artıyordu ve canımı yakıyor du birden koltuk altlarımda iki el fark edince irkildim "ne oldu sana ada böyle "diyene başımı çevirdim.

"Bir şeye çarpıp yere düştüm ve ayağım acıyor" dediğimde Aslı bağırmaya başladı "yardım edin! biri buraya gelsin "diye bağırıyor du.

Bense ayağımı tutmuş vaziyette yerde oturmuştum. Aslı tekrar bağırmaya başladı "Savaş bey koşun Ada ayağını kırmış sanırım doktora götürmemiz lazım"dedi Aslı Savaş'ın yüzüne bakarak.

"Ooo Sakar kız ne oldu şimdi bana laf sokuyodun" diyerek sinsi sinsi gülmeye başladı. Birinin şuna bu gülüşünün ne kadar çirkin olduğunu söylesin yaaa.

"Ayağım acıyor insafsız yardım etsene"diye bağırdım.

"Bana bağırma böyle bırakıp giderim seni burda" dediğinde eee tabi korku başa bela "tamam tamam sustum ne olur yardım et" dediğimde

İnsafa gelmiş gibi bakıp bir eliyle koltuk altımdan diğer eliyle dizlerimin altında tutup kucağına kaldırdı ve restorantan çıktık.

___

Ayağım kırık olduğu için alçıya almışlardı Savaş'ta pis pis sırıtarak yanımda oturmuştu diğer yanımda da Aslı vardı.

"Bak taşa laf atıcam derken kayaya çarptın"dedi Savaş. "Pardon, pardon burda taş kim oluyor onu anlamadım" diye çıkıştım.

"Belli değilmi güzelim kimin olduğu" diyip kahkaha attı. "Evet belli birinin kafası taş olduğu çok belli" diyip bende kahkaha atmaya başladım.

"Yok canım ona kafası taş Demezler vücudu taş derler "dedi bende "kim demiş onu eğer biri demişse çok salak biri olmalı"dedim lafına karşı.

"Sen bana Salk mı? Dedin şimdi" diye söylendi sinirli sinirli.

"Aaa senmi demiştin tüh bilseydim sapık derdim" dediğimde. Ayağa kalktı "zaten bende suç insanlık edip hastahaneye getirdim seni" diyip odadan çıktı.

Tabi bende laf sokmanın keyfiyle hastahane yatağında uyumaya çalıştım.

___

"Ada uyan artık hastahane çıkışını yaptık çıka biliriz artık "dedi kulağıma fısıldayarak.

Bende gözümü yavaş yavaş açıp "yaptık derken?" Diye sordum. "Yaptık işte benle savaş bey" dedi.

Bende gözümü açarak "Savaş gitmedi mi?" Diye sordum. Aslı "yok gitmedi sen uyuduktan sonra geldi yanında yarım saat falan kaldı sonra doktordan ne zaman taburcu olursun falan bilgileri aldı ve taburcu işlemlerin halledip gitti "diyince

Ağzım açık kaldı ben gitti sanmıştım ama demek ki gitmemiş burda kalmış Birden gülmeye başladım.

Sonra niye gülüyorsam diyip gülümsemeyi yüzümden çektim.

"Tamam hadi kalk gidelim ayağının alçıslı 2 hafta kalacakmış demiş doktor" diye söyledi Aslı.

Aslı beni kaldırıp yavaş yavaş hastahaneden çıktık.

____

Okuyup oylayanlara hepinize teşekkür ederim beni çok mutlu ettiniz.

Diğer bölümde görüşmek üzere hepinizi öptüm...



Yakışıklı odunHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin