2. Nieuwe dag, nieuw begin

314 16 6
                                    




Me wekker gaat af, spring onder de douche en maak me klaar. Tijdens het klaar maken denk ik weer aan Yassin hij wilt mij hoofd maar niet uit. Wat moet ik doen? Hem op bellen en vragen waarom hij mij die avond zo op belde? Snap het niet hij was diegene die het niet meer wou en nu belt hij mij zo op . Ik weiger mezelf om hem op te bellen en besluit naar Nora toe te gaan.  


Na dat ik afscheid heb genomen van Nora besluit ik maar is lekker een stukje te gaan wandelen. Ik loop door het park en besluit maar is een pauze te nemen, en zit op een bankje om eventjes tot rust te komen en geniet van me omgeving. In de verte zie ik een oude vrouw die hulp nodig heeft om de twee trapjes af te lopen. Ik ren naar haar toe en help haar meteen.


Ze bedankte me en vroeg aan mij of ik een stukje met haar wou wandelen, terwijl wij aan t wandelen en kletsen waren. Keek de oude vriendelijke vrouw me aan en vroeg wat er mis met mij was ? ik wist niet wat ik moest antwoorden en toen bedacht ik mij  ja wat is er nou mis met mij? ik keek de oude vrouw met een grote glimlach aan en  vertelde dat ik me niet zo lekker voelde.  Ze vertelde mij dat ik altijd mijn verhaal bij haar kwijt kon want ach waar zijn oude oma's nou voor en we begonnen allebei te lachen! In de tussen tijd stuurde mijn moeder  een sms dat ik naar huis moest komen , ik zei gedag tegen de oude vriendelijke vrouw en hoopte haar nog een keer te zien in het park of bejaarden te huis, ze zou het heel leuk vinden als ik eens langs bij haar zou gaan.


Ik ben thuis en loop gelijk naar me kamer, plof op me bed en besluit mijn tegenzin te negeren en bel Yassin toch maar op.. hij gaat drie keer over en dan neemt er eindelijk iemand op.  ''  Hallo? hallo?" hoor ik het is een meisjes stem. Met een brok in me keel hang ik op. En ja hoor ik barst in tranen uit waarom hij? waarom ben ik ooit in mijn leven verliefd op hem geworden als hij mij toch alleen maar pijn doet. Ik veeg mijn tranen weg en besluit nooit meer achterom te kijken! en ik met een frisse start verder ga in mijn leven.  

Ik start mijn laptop op en besluit maar weer eens om Facebook aan te maken. En plaats mijn mooiste foto met de grootste glimlach  als mijn profiel foto.  Doen alsof ik het gelukkigste meisje van de wereld ben. 

Ik poets mijn tanden en ga lekker slapen doe mijn oortjes in en luister mijn favoriete liedjes! En ga met een fijn gevoel slapen een nieuwe START <3








Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Sep 15, 2015 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Dounia's verhaalWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu