1. Slapeloze nachten

833 39 7
                                    

Ik ben net wakker geschrokken, Ik keek op mijn telefoon en zag gelijk dat het vier uur 's ochtends was. De laatste dagen heb ik alleen maar slapeloze nachten snap het niet, ik slaap zo slecht? hoe zou het komen? is het omdat ik alleen maar aan een iemand kan denken? Me telefoon gaat over en het is Yassin. Ik neem op en hoor hem heel slecht  het lijkt net alsof hij in een discotheek staat     ''Dounia ? Dounia ? hoor je me ik mis je !''  en toen viel de verbinding weg.  Ik vond het zo raar waarom belt hij mij net wanneer het weer goed gaat met mij? wanneer ik al over hem heen ben? Hij klonk ook niet zich zelf volgens mij had hij wat drankjes op en was hij dronken. Ik besloot om weer verder te slapen en me er niets van aan te trekken.

De volgende ochtend word ik wakker gemaakt door me moeder,  ze deed me gordijnen open en vertelde me dat ik op moest staan omdat we op visite gingen naar me tante in Utrecht, Waar ik  niet zoveel zin in had. Ik nam een douche en maakte me klaar.   Ik kom aan bij me tante en was wel blij dat ik al me neefjes en nichtjes weer had gezien. Me nicht en ik besluiten om de stad in te gaan en drinken wat in een leuk knus cafeetje. Mijn nicht zineb is mijn beste vriendin waar ik alles tegen kan vertellen, te vertrouwen is ze zeker.  Ik vertelde dat yassin mij had gebeld en wat hij allemaal precies had gezegd tegen mij. Zineb vind hem een ontzettende arrogante klootzak , en ze vind dat hij me niet waard is. Ookal heeft hij me veel pijn gedaan zal ik altijd wel om hem blijven geven het was de eerste jongen waar ik verliefd op ben geweest. Ik vroeg Zineb of ik hem een berichtje moest sturen en ze was daar het totaal niet mee eens ze zij dat ik hem gewoon uit me hoofd moest zetten. We liepen nog wat winkels in en uit en toen gingen we weer terug naar huis.

Ik lag in mijn bed en  keek naar mijn favoriete serie ''gossip girl''  , en toen trilde mijn telefoon het was mijn vriendin Nora ze vertrok de volgende dag naar Marokko en vroeg of ik afscheid kwam nemen. Ik was het helemaal vergeten dus besloot maar naar bed te gaan omdat ik de volgende dag vroeg op moest.








Dounia's verhaalWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu