15.BÖLÜM

10.7K 418 6
                                    

MULTİMEDYA YEKTA YILMAZ

Gözlerimi yavaşca açıyordum ama acıyordu ışık gözlerimi yakıyordum kısarak bakmaya çalıştım ama gine acıyordu tam açtığım azıcık yansada sonra yavaş yavaş düzeldi ahh burnumda ne vardı elimi burnuma götürdüğümde borular vardı.

Kafamı çevirdiğimde bir sürü kablo ve makinayla karşılaştım vücuduma baktığımda yuvarlak bir şeyleri goğsüme takmışlardı iki elimde de işaret parmağımda mandal gibi bir şey vardı. Kolumda ahh lanet hic sevmem serum vardı.

Hafifçe doğruldum odada kimse yoktu elimi kırmıza düğmeye götürdüm basmaya bile gücüm yoktu biraz daha güç buldum kendimde bastırdım kendimi geri düzelttiğimde başıma ağrı sapladı kafamo geriye attım duvara yasladım bu sesler deli edecekti beni dıt dıt dıt dıt sinir bozucu.

İçeriye hemşire girince kadına bakıp "bu halim ney bu borular çok degilmi yaa başim çok ağrıyor"hemşire gülümseyerek siz yatın lütfen ben doktoru çağırıp geliyorum.

Kendimi yavaşca yatağa geri yatırdım kafamı yastağa koyduğumda canım acımıştı.Kapı açılınca babamla doktor girdi yanıma geldi gözüme ışık tuttu sonra makinaların başına gitti "hastamız kendini topluyor öğlen olunca çıkabilirsiniz."

Doktor odadan çıkınca oda dolmaya başladı Eylül koşarak yanıma geldi elimi tuttu "iyimisin bitanem" gülümseyerek "daş gibiyim"dediğimde gülümseyip saçımı öptü "çok korkuttun bizi"elini sıktım "gercekten iyiyim"abimlere baktığımda yüzlerinde sahte gülümseme vardı "Azat abicim neden öyle bakıyorsun"yanıma gelip saçlarımı okşadı "gercekten iyisin dimi"gülerek "sen doktor değilmisin Allah Allah yalan mı söylüyorum"dediğimde sırıttı.

Alp abime baktığımda eliyle ensesini kaşıyordu kendini suçluyordu kesin ben abimi tanıyorum gülerek "pışt yakışıklı gelsene yanıma" dediğimde Yekta atladı "ben mi" gülerek "sen kendine yakışıklı mı diyorsun aa ben abime demiştim" dediğimde yekta bir tuhaf oldu Allahımmm tipe bak yerim la seni şaka yaptım ahahah abim yanıma geldiğinde eğildi alnımı öptü "şey. Almila nasılsın"somurtarak "ayyhh yeter iyiyim dedim yaa Allah Allah çıkın odamdan yatıcam"Azatla eylül iyi olduğumu kanıtlar şekilde gıdıklayıp el şakaları yapıyorlardı.

-2 saat sonra -

Yatağımda bir oyana bir bu yana yatmaktan kıçım düzleşmişti yataktan kalktım üzerime baktığımda Eylülün bana ayıcıklı pijamalarımı giydirdiğini yeni fark ettim Allah seni kahretmesin Eylül.

Yerdeki pofuduklarımıda ayağıma geçirdim bunlarda ayıcıklı ama bunları çok seviyorum makyaj masamdan sac tokası aldım ev topuzu yaptım kapıyı açtım odadan çıktım merdivenlerden yavaş yavaş indim büyük salonda ses yoktu küçük salona girdiğimde babamları gördüm amcamla babamın ortasına oturdum bana bakıp sırıtıyorlardı "niye gülüyorsunuz amca sen şu kıza gül ben onu böyle mi giydirirdim"amcam kahkaha atarak "yavru ayıcığım"boynumdan tutup kolunun altına aldı saçıma öpücük bıraktı Eylülede öldürücü bakışlar yolluyordum.


Salon camı açılınca abimler girdi ooo bu Yekta bizim evden çıkmaz oldu yani çıkmaz derken daha yeni ama gelmemeli yani babam buna müsade etmezdi ama gelmiş hayret. Abim koltuğa oturunca gülmeye başladı Azatta fark etmişti "bi gül bak ne oluyo"gülerek "kız sen ne tatlı olmuşsun"kafamı ellerimin arasına aldım yerde ki yastığı aldım Eylüle fırlattım "hep senin yüzünden başka pijama mı yoktu lann"Eylül kahkaha atmaya başladı ayağa kalktım "siz ne yaparsanız yapın ben mutfaktayım hıhhh"ayağımı vura vura salondan çıkıyordum ki "ayağını yere vurmayı kes"babama döndüm "sanannee"tekrar vurdum salondan çıktım.

Mutfağa girdiğimde gazel abla yoktu ilk önce kahve makinasında kahve hazırladım büsküvi çekmecesinden çikolatalı büsküvi aldım masaya yerlestim.

Bir güzel yiyip içtikten sonra ayağa kalktım merdivenlere gidecekken arkadan ses geldi "iyisin dimi yani sabahkinden"arkamı döndüğümde yektayla karşılaştım "iyiyim saol"oyy kurban olsunlar sana sen beni mi merak ettin haa hadi hadi itiraf et hoşlanıyorum senden aşığım de "iyi olda önemli değil neyse ben gidiyordum görüşmek üzere"gitme kallll diyemem ki sanaaa "bay bayy" o giderken arkadan izledim ne güzel yürüyordu "ağzını kapatta sinek kaçmasın"diyen kişe bakmamla kahkaha atmaya başladım "amcacım ben kimmm bu salağa bakmak kim tipsiz bi kere hiç tipim değil" Allah çarpacak vallaha ağzım yamulcak amcam 'yaw he he'bakışları atarak mutfağa geçti.

Yekta tatlı aslında ama işte aması var ben 17 o 21 arada koskoca 4 yaş hay mk tövbe tövbe kız hasta hasta ne düşünüyorsun sen ayy sürtük Almila ortaya çıktın gene kaybol lan terbiyeli yerim nerde la benim iyce kayıp oldu beni sürtükle baş başa bıraktı Allahtan içim sürtük dışım öyle olsa ohaaa....


ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI VE VOTELERİNİZ BEKLİYORUM EMEĞE SAYGISIZLIK YAPMAYIN LÜTFEN DESTEK OLUN :* :)



MAFYANIN KIZITahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon