1.BÖLÜM

43.7K 961 95
                                    

MULTİMEDYA ALMİLA

Merhaba ben Almila, 17 yaşındayım, boktan bir hayatım var.Babam bir  mafya,  sizin açınızdan belki çok aksiyonlu bir şey olabilir ama benim için değil, ölümün kapıda seni beklediğini sürekli hatırlatan bir babam var sizde olsa ne yapardınız.

Yataktan zorla kalktım,abim odanın kapısını kıracak gibi çalıyordu "kapıyı kırmaktan vazgeç abiiii"cırlayarak  bağırmıştım , dolaptan siyah kot üzerime de göbeği açık vücuda yapışan tişortü mü giydim, ayağıma da siyah spor ayakkabılarımı giydim.

 Ah Yüzümü yıkamadım, banyoya girdim elimi yüzümü yıkadım ,hafif makyaj yaptım saçlarıma fön çekip odadan çıktım.

Merdivenleri kıracak gibi ayağımı vura vura indim ,sesler mutfaktan geliyordu "Alp senin derdin ne mal mısın salak, özürlü abim yeter, sabahın köründe uyandırıp durmaaaa" içeriye girdiğimde babam ,babamın yakın arkadaşı yani ortağı ,onun oğlu ve benim salak abim, sinirlice kahvaltı masasına oturdum "günaydın, abim hariç, onun için daha gün aymayı unuttu"dil çıkardım ona, tabağımı azıcık bir şey koydum elime kahvemi aldım "ben bahçedeyim" babam kaşları çatık bana bakıyordu "sizin pis işlerinizi dinleyemem sabah sabah" mutfaktan çıkıyordum ki babamın arkadaşı, Salih abi yani "Almila neden her sabah böyle sinirli" dediğin de arkama döndüm "böyle ayı gibi abim olunca ,normal değil mi"abim daha fazla dayanamadı ayağa kalktı.

Yanıma geldikçe elimdekileri tezgaha koydum kolumu sıkmaya başlayınca hızla kolumu çektim "sen ne salak birisin ya,senden nefret ediyorum,neden abimsin ki"abim boynunu kütletti "yeter çık odana"gülerek"uyandırmasaydın  canımm"onun sevmediği şekilde 'mmm'leri uzattım.

Kaşlarını çattı "tamam nereye istersen git benden uzak dur baş belası "kahve mi elime aldım "geri zekalı"dedim saçımı arkaya atıp havayla mutfaktan çıktım. Salondan geçip bahçeye çıktım,bahçede ki koltuğa yayıldım elime telefonumu aldım, bir sürü mesaj vardı ama sadece Eylüle cevap verdim;

"Günaydın Almila"

"Günaydın Eyloş"

"Almolo bugün alışverişe çıkalım Fırat abinin yeni modelleri varmış"

"Oha harbi mi hemen çıkıyorum ben alışveriş merkezinde buluşuruz"

"Ok.bay"

Telefonu cebime attım, salona geri girdim, koşar adım odama çıktım,çantama kredi kartımı sakladığım paralarımı koyup gizlice aşağıya inmeye başladım, parmak ucunda gidiyordum ki Salih abinin oğlu cenk, babama seslendi "Serkan abi Almila kaçıyor"gözlerimi devirdim "ben bu evden kaçsam bavulla kaçarım siz abimle ne yeyip  içiyorsunuz ya"babam mutfağın kapısına geldi"hayırdır"dedi tek kaşını kaldırıp "baba Fırat abi yeni model getirmiş, onun mağazasına gidiyorum Eyloşlaaa"babam sinsice gülüp "3 koruma senle geliyor" kaşlarımı çatıp "eğer gelirlerse kırmızı ruj sürerim onlara, kafalarına bandana takarım ,göz farı sürerim vallahi rezil ederim,  HAYIR GELMEYECEKLER "son kelimelerimi bastırarak ve cırlayarak söylemiştim.

Babam bana sertçe bakıp "o zaman gitmiyorsun"tek kaşımı kaldırdım "emin misin"babam gözlerini kıstı "aklından bile geçirme Almila"bende gözlerimi kıstım koşarak bahçeye çıktım bahçe kapısından atlayıp geçen taksiyi durdurdum hemen bindim ".......... Alışveriş merkezine" adam kafa salladı, arkaya baktığımda bir sürü adam takılmıştı.

Lanet edip kafamı  cama yasladım, taksiciye parayı verip arabadan indim ,alışveriş merkezine girdim, asansöre binip 3 bastım çok geçmeden indim Fırat abinin o muhteşem mağazasına giriş yaptığımda arkamda, 6 adam girdi,babamın adamlarıydı onlara gözümü devirdim "ya bari kapıda bekleyin"adamlar ses çıkarmıyordu.

Eylülü görünce koşarak boynuna atladım "Eyloş bebeğim  nasılsın"Eylül gülerek"iyiyim Almilo, Ya Fırat abi yok"dudağımı büzdüm "aman hadi biz yeni gelen modellere bakalım" bakarken 10 parçayı da satın aldım hepsi miniydi abimle babamı deli etmekti maksat poşetleri adamlara verdikten sonra Fırat abinin mağazasından çıktık.

Eylülün koluna girdim "Eyloş, şeye gidelim kahve dünyasına"Eylül kafa salladı beraber kahve dünyasına girdik, adamlarda bizden biraz uzakta başka bir masaya oturdu, Eylül kahveleri almak için gitti.

Az uzakta oturan iki sevgili vardı dikkatlice baktığımda Burak'ı gördüm, has siktir Eylül görürse çok üzülür adamlara komut verdiğimde ,kalktılar Eylülün koluna girdim çekiştire çekiştire çıkardım "niye çıktık Almila oturup içseydik ya"gözlerimi yere eğip "kuzen başım ağrıdı hem bizim eve gidelim orada hem konuşup içeriz" tamam anlamında kafa salladı.




ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM VE TABİKİ VOTELERİNİZİDE






MAFYANIN KIZIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin