Cei 10 pasi

423 15 0
                                    

1 . Imbracamintea ritualica.
2. Aducerea instrumentelor pentru ritual. Se aprind lumanarile si se stinge orice alta sursa de lumina. Se pun pergamentele de-a dreapta si de-a stanga altarului.
3. Daca se foloseste o femeie drept altar, ea trebuie sa stea in urmatoarea pozitie: capul sa fie spre sud iar picioarele spre nord. 4. Se purifica aerul prin sunarea din clopot.
5. Se invoca Satana si numele infernale care urmeaza. Ele vor fi rostite cu glas mare de catre preot. Participanti vor repeta fiecare nume infernal, dupa ce ele vor fi rostite de catre preot.
6. Se va bea din potir.
7. Se va face rotirea, in sensul opus directiei acelor ceasornicului, moment in care preotul va insemna cu sabia fiecare punct cardinal si va chema pe Printii Iadului: pe Satana din sud, pe Lucifer de la rasarit, pe Belial din nord si pe Leviatan din vest.
8. Se va face binecuvantarea cu falusul, daca exista unul.
9. Preotul citeste tare si in mod corespunzator invocatiile pentru urmatoarele ceremonii: a placerii, a compasiunii si a distrugerii.
10. Este important faptul, ca fiecare pas ritualic facut sa fie personalizat. Cand e vorba de singuratate, atunci exprimi cele mai adanci dorinte si nu incerci sa faci anumite acte, sa verbalizezi sau sa te folosesti de anumite dorinte, care sa te exprime. Insa cand avem de-a face cu un ritual public, atunci trebuie sa le avem pe toate la indemana si sa le folosim in timpul ritualului.

Biblia SatanicaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum