Legile satanice 3

2.3K 70 11
                                    

1 . Iubiti-va unul pe altul a fost data ca lege suprema, dar ce putere are aceasta lege de fapt? In ce autoritate rationala rezida evanghelia dragostei? De ce sa nu-mi urasc vrajmasii, daca eu iubindu-i pe ei nu are loc in mine mila fata de ei?
2. E un lucru natural pentru vrajmasi ca sa isi faca bine unii altora?
3. Poate sa planga si sa iubeasca victima insangerata , injuraturile celor care ii varsa sangele, cand aceia ii zdrobesc madular cu madular?
4. Nu suntem noi, cu totii, doar niste animale de prada prin instinctul nostru? Daca oamenii inceteaza sa mai se prade unii pe altii, cum ar putea sa mai existe? 5. Nu este placerea si pofta trupeasca termeni mult mai adevarati decat prezenta dragostei, cand e vorba de perpetuarea rasei noastre?
6. Iubiti pe vrajmasii vostri si faceti bine celor care va urasc pe voi, nu este oare decat o filozofie demna de dispret a lingusitorului, prin care da inapoi cand a fost alungat?
7. Uraste pe vrajmasii tai din toata inima ta si daca un om te loveste peste obraz, tu zdrobeste-i-l pe celalalt! Loveste-l cu pumnul si cu piciorul, pentru ca grija de sine este cea mai mare lege!
8. Cel care intoarce si celalalt obraz este un caine fricos.
9. Lovitura pentru lovitura, batjocura pentru batjocura, moarte pentru moarte. Cine se amesteca in interesele noaste va primi ce i se cuvine. Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, impatrit si insutit mai mult. Trebuie sa faci o imagine terorizanta pentru dusmanii vostri si cand acesta merge in calea lui el trebuie sa rumege cu mare intelepciune ceea ce are. Faceti-va respectati in toate caile voastre si spiritul vostru nemuritor va fi viu, nu intr-un paradis de neatins, ci in creierii si in muschii pe care i-ati dobandit.

Biblia SatanicaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum