Potřebujem čarodějku

58 3 0
                                    

Hayley:
Dnes zas nebyl Klaus doma zas budu čekat než příjde a zas tady budu sama sice tu je Rebeka a Meredith ale Rebeka většinou je s Meredith u kamarádek.Už mně to docela přestává bavit.Vzala jsem si mobil a zavolala Eleně jestli by nechťela na nějaký čas do New Orleans.Mněla jsem štěstí protože mi to zvedla a řekla že přijede že hned vyjede a do 7 hodin do večera tu bude jsem ráda protože si tu nemám ským povídat.Šla jsem se nachvíli projít na čerstvý vzduch ven sedla jsem si na lavičku a přemýšlela.Poté jsem šla zas domů, zapla jsem si televizi u které jsem potom usla.
Rebeka:
Dnes ráno jsme šli s Meredith nachvíli ke kamarádům.Poté jsme zašli do místního baru ke Cami.Dali jsme si tam snídani.Pak tam přišla jedna ženská byla mi nějak povědomá tak jsem se zeptala Cami kdo to je.No to je Jane chodí jsem za svojí sestrou Sophie jsou to čarodějky řekla Cami.Díky.Už jsem jí někde viděla ale kde netušim.Ale co akorát mi někoho připomíná.Zase jsme hned zašli domů.Hayley ležela v křesle u televize a spala tak jsme jí nechali spát.Ale pak mi zazvonil mobil když jsem to zvedla zjistila jsem že mi volá Nik.Co se děje Niku?Potřebujem pomoc sestřičko přijď do baru hned!Hned tam budu.
Klaus:
Dnes jsme celý den vymýšleli co udělat abychom se zbavili té bariéry až pak mně napadlo zavolat Rebece.Rebeka hned přišla za námi do baru.Tak co se děje Niku.Všechno jsem jí řekl.
Ale to je hrozný řekla Rebeka.
Já vím proto potřebujem pomoc.Neznáš nějakou mocnou čarodějku,která nám pomůže se té bariéry zbavit?A víš že asi znám.A koho? Zeptal jsem se netrpělivě.Bonnie řekla Rebeka.Myslíš Benetovic čarodějku dobrý nápad.Ale pokud vím dobře v Mystic Falls nežije.To víš dobře žije totiž v New Orleans.Ve francouzské čtvrti dodala Rebeka.Tak to vyrážíme do Francouzské čtvrti řekl jsem s úsměvem na rtech.
Hayley:
Vzbudila jsem se když jsem uslyšela zvonek u dveří.Šla jsem tedy otevřít.Eleno!Zakřičela jsem radostí.Hayley ráda tě vidím to já tebe ráda vidím.Tak co ty a Klaus hned se mně zeptala Elena.V pohodě akorát zařizuje pár věcí většinou od rána až do večera takže se moc nevídáme.A já tu jsem celý den sama řekla jsem smutně.A kde máš věci? Zeptala jsem se.Ještě v autě.Dobře tak je jdem vyložit.Budeš mít pokoj vedle nás.Odnesli jsme Eleniny věci do pokoje a pak jsme si povídali probrali jsme Caroline a Stefana a jak to máš vlastně z Damonem nezapoměla jsem se zeptat Eleny.Ale jo v pohodě.Tak to jsem ráda.Už se začínalo stmívat a já už netrpělivě čekala na Klause.Já si pujdu Hayley lehnout jsem dost utahaná.Jen běž.
Klaus:
Klausi začíná být dost pozdě řekl Elijash.Elijash má pravdu mněli bychom jít domů zítra je taky den řekla Rebeka.Tak dobře najdem ji zítra jdeme domů.
Hayley:
Klaus stále nikde začínám se bát.Lehla jsem si do postele až jsem stoho čekání usla.Probudila jsem se až když jsem uslyšela dupání.To si snad dělá srandu vždyť už je ráno.Rozsvítila jsem lampičku a zanedlouho do pokoje vešel Klaus.Ty ještě nespíš lásko řekl.Spala jsem.Já jsem tě probudil?To je jedno stejně stebou potřebuju mluvit.Klausi mně už nebaví tady být sama celý dny,netrpělivě čekat jestli vůbec příjdeš,jestli jsi v pohodě a nebaví mně usínat bez tebe a probouzet se bez tebe.Hayley mně se po tobě taky celé dny stýská ale práce nepočká.Ale jestli chceš zítra zůstanu doma.To bys opravdu udělal? Byl bys tu se mnou?Zajásala jsem.Když si to přeješ a políbil mně.Děkuju.Tentokrát jsem políbila já jeho.Pujdu se osprchovat řekl.Nechoď prosím pojď si lehnout ke mně.Tak dobře.Lehl si ke mně a já se k němu přitulila.Chyběla mi ta jeho vůně.
Klaus:
Když jsem vešel do našeho pokoje Hayley byla vzhůru.Musím opravdu říct že se mi po ní hrozně stýskalo.Slíbil jsem jí že zítra zůstanu doma.Chtěl jsem se jít osprchovat ale Hayley chtěla abych si šel kní lehnout přitulila se ke mně a já ji políbil do vlasů.Dobrou noc lásko zašeptal jsem jí do ucha.Pak jsme usnuli oba dnes to byl dlouhý den.

Klaus a HayleyDonde viven las historias. Descúbrelo ahora