Večeře

78 3 0
                                    

Hayley:
Včera mně Klaus do cela naštval mněl mi to říct hned a né to předemnou tajit.I když se na něho nedokážu vlastně ani zlobit. Když jsem ráno vešla do kuchyně zjistila jsem že mám dům sama pro sebe vůbec nikdo nebyl doma zajímalo by mně kde jsou. Klaus:
Do cela mně mrzí že se Hayley dozvěděla o roku 1958 mněl jsem jí to říct. Vůbec jsem to nemněl tajit teď je na mně naštvaná.Hned ráno když jsem stal jsem se šel projít Hayley ještě spala takže jsem mněl dost času na přemýšlení o tom jak si u ní vylepšit ten včerejšek.Rozhodl jsem se nakonec že jí uvařim večeři a uděláme si hezký večer.Když jsem přišel domů Hayley už byla vzhůru Dobré ráno řekl jsem.Hayley přišla ke mně a řekla Klausi já se na tebe nedokážu zlobit ať si dělal co si dělal teď si jiný a já tě miluju pojďme zapomenout na ten včerejšek.Néváhal jsem ani minutu a věnoval jí dlouhý polibek. Hayley: S Klausem jsme si to vyříkali. A já jsem si uvědomila co bylo to bylo.Milujuho a nechci ho ztratit.Slíbil že uvaří večeři tak jsem na to zvědavá ještě jsem ho vařit neviděla. ****************************                   Večer Hayley:
Hayley kde je ta velká pánev? Křičel na mně Klaus z kuchyně asi po desátý.Doufám že se tý večeře dočkám.Zapla jsem si televizi a čekala než mně Klaus zavolá ke stolu,čekala jsem asi hodinu a už jsem mněla hlad.Hayley večeře zavolal na mně Klaus.No konečně řekla jsem.Musím ale uznat to čekání se vyplatilo.Klaus uvařil lazaně a všechno tak hezky připravil prostřel,zapálil svíčky.Tak dobrou chuť řekl Klaus.Tobě taky vypadá to nádherně. Už jsem dojídala poslední sousto bylo to opravdu moc dobré než jsem to stačila do jíst začala hrát pomalá hudba.Můžu prosit Hayley.Samozřejmě odpověděla jsem.Tento večer se vydařil.Když jsme do tančili Klaus mně políbil Miluju tě řekl Klaus.Já tebe taky.Upíří rychlostí jsme se přemístili do ložnice......

Klaus a HayleyWhere stories live. Discover now