Rok 1958

87 5 0
                                    

Hayley:
Ráno jsem se vzbudila u Klause. Už vedle mně ale neležel sešla jsem tedy do kuchyně kde připravoval snídani po chvíli si mně všiml Dobré ráno lásko řekl a políbil mně dobré řekla jsem mu.Hele ten včerejšek začala jsem Klaus mně ale přerušil ty toho lituješ to mezi náma? Ne vůbec to ne jak tě to napadlo já tě miluju,ale myslím to v tý ulici hele jak bych ti to řekla no žádný zabíjení lidí rozumíš!!Dobře musím uznat včera jsem to přehnal.No ale už se k tomu nebudem vracet řekla jsem a on mi věnoval polibek. Klaus:
S Hayley jsme si to všechno vysvětlili jsem za to hrozně moc rád.Políbil jsem Hayley a do toho tam vešla moje sestřička super úplně jsem na ni zapomněl.Rebeko řekl jsem a dal jí najevo že ji opravdu rád vidím.Hned se koukla na Hayley protože tam stála jen v mým tričku. Rebeka:
Vešla jsem do kuchyně a viděla jsem tam stát Nika nejspíš s jeho holkou no nejspíš určitě mněla na sobě totiž jeho triko.Tak proto byl Nik tak divnej jak mně minule nevnímal to by mně zajímalo jak dlouho to chtěl tajit.Tak Rebeko to je Hayley představil nás Nik. Ahoj pozdravila jsem ji ahoj ráda tě poznávám Rebeko.Byla hrozně milá pro Nika až moc to si snad ani nezaslouží. Hayley:
Do kuchyně vešla Rebeka tak nás Klaus představil po chvíli Rebeka zas odešla.Zeptala jsem se Klause jestli jsem udělala dojem protože jenom přeci stála jsem tu v jeho tričku.Klaus mně políbil a řekl že určitě.Nemůžu si pomoct je hrozně hodnej mám ho hrozně ráda.Klausi nebude ti vadit když pujdu na chvíli ven s Elenou.Ne jen běž lásko a dal mi pusu.Šla jsem se obléknout a vyrazila k Eleně domů.Zazvonila jsem a hned mi přišla otevřít vyrazili jsme do Grillu.Všechno jsem jí řekla jak jsme si to s Klausem vysvětlili a že jsme spolu a tak. Pak si knám přisedl Damon když jsem před ním zmínila jméno Klaus i hned zareagoval on se vrátil?Koukala jsem na něho jak na mimozemšťana.Vy se znáte?odkud?No víš Klaus je hybryd napůl vlk a upír v roce 1958 bylo celé Mystic Falls zničeno a to jen díky tomu že ten jeho tatík se dočista zbláznil zjistil že Klaus neni jeho syn tak zapálil celé město no zkoro jsme to nepřežili tak jsme utekli do New Orleans no krásné město ale zjistili jsme že zde je i Klaus do cela jsme se z kamarádili ale pak přišla Rebeka Stefanovi se líbila ale Klaus to nedokázal skousnout přinutil Stefana vypnout lidskost a tak se zněho stal rozparovač a můj malý bratr mu musel dělat poskoka.Zabíjeli,lovily prostě dělali dost hnusný věci takže jestli tu je tak ať se na veřejnosti ani neukazuje! Když mi to Damon řekl myslela jsem že nemluví o tom Klausovi,který mi dělal ráno snídani jestli je to pravda tak já už takhle dál nemůžu kolik toho ještě předemnou skrývá ? Rozloučila jsem se s Elenou a Damonem a rychle utíkala za Klausem.Ahoj pozdravila jsem ho ahoj lásko řekl. Klausi zeptala jsem se opatrně.Ano Hayley.No víš nechceš mi vysvětlit rok 1958 ? Klaus:
Nechceš mi vysvětlit rok 1958 řekla Hayley a já se jenom zarazil.Všechno jsem jí teda řekl úplně všechno.Hayley na mně jen koukala se strachem v očích a já ji vlastně chápal byl jsem monsrum.Stále na mně koukala až pak řekla už předemnou nic neskrývej a doufám že už nic neskrýváš.Dal jsem ji pusu ona na mně jen koukla a řekla že si jde lehnout.

Klaus a HayleyWhere stories live. Discover now