Náhoda nebo osud?

140 6 0
                                    

Hayley:
Když jsem se další den ráno vzbudila hned jsem mrkla na mobil jestli mi nepřišla třeba od Klause smska, bohužel ani jedna nebyla od něho.První byla od Eleny jestli nechci zajít někam odpoledne ven, hned jsem ji odepsala, že se sejdem teda v parku ve 13:00 a ta druhá byla od operátora, který mi nabízel výhodnější volání.Říkám si, ozve se vůbec, nebo na mně úplně zapomněl. **************************** Už bylo kolem 12 hodiny vzala jsem si kabát a vyšla na ten sraz s Elenou byla jsem tam o něco dřív tak jsem si sedla na lavičku a čekala a jenom se koukala kolem ,co se kde děje. Klaus:
Musím na ní stále myslet.Celou dobu přemýšlím jestli ji mám teda zavolat a pozvat ji na ten oběd.Abych pravdu řekl,celý den jsem úplně mimo teď sedím v obýváku před sebou mám plátno a maluji Půvabné New Orleans.Nechybí u toho ani má sestra Rebeka celou dobu na mně kouká až zní najednou vypadne ,co se se mnou děje jsi nějakej divnej povídá Rebeka já ji ,ale nevnímám myslim stále jen na ni až pak ke mně příjde a vytrhne mi štětec z ruky a povídá Niku víš na co jsem se tě ptala ? Já na ni jen koukám něco v tom smyslu nevím o čem mluvíš.Niku si v poho? Já jen odpovídám nemněl bych.Když se mně ptá dál a dál už to nevydržím a jdu rychle ven připadal jsem si tam jak u nějakýho výslechu. Rebeka:
Nik se mi zdá nějaký divný takhle se nikdy nechoval je úplně mimo ,když jsem se ho normálně zeptala tak odešel.Doufám ,že neudělal nějakou blbost. Hayley: Seděla jsem na lavičce, když v tom se mně někdo zeptal jestli si může přisednout hned jsem ho poznala byl to Klaus sedl si ke mně ptal se mně ,co tady dělám řekla jsem že čekám na Elenu.Zazvonil mi telefon přišla mi Smska od Eleny, že nestíhá, že nepříjde byla jsem docela ráda, když jsem Klausovi řekla ,že nepříjde, protože nestíhá hned zareagoval jestli nechci zajít na oběd řekla jsem ,že ráda úplně se mu rozsvítili oči když jsem řekla že jo. Klaus:
Viděl jsem sedět nějakou dívku na laviče popošel jsem blíž a poznal, že je to ona Hayley ,sedl jsem si k ní, ale čekala na svojí kámošku když jí zazvonil mobil tak mi nakonec řekla ,že Elena nepříjde neváhal jsem a pozval jí na oběd když řekla že jo myslel jsem ,že začnu skákat radostí.
V restauraci Hayley: Seděli jsme v restauraci tak ,co si dáte řekl Klaus nemyslíte ,že bychom si mněli tykat řekla jsem tak dobře jsem Klaus Ok já Hayley a dali jsme si pusu na tvář objednali jsme si on mi vyprávěl ,kde všude bydlel neni snad stát,který nenavštívil.Už se začinalo stmívat tak mi Klaus nabídl, že mně vyprovodí,popravdě jsem ráda jenom přeci už byla tma.Celou cestu jsme si povídali než jsme došli k mému domu rozloučili jsme se a když už jsem chtěla zajít do domu řekl Hezké sny lásko nemohu uvěřit, že řekl lásko.Pořád přemýšlím jestli byla náhoda to, že Elena nepřišla na domluvenou schůzku a to ,že jsem v parku potkala Klause ,nebo to byl osud.

Klaus a HayleyWhere stories live. Discover now