Nové žiačky?

35 3 3
                                    

Z pohľadu Aarye:

Zachytil ju vyrastajucí strom. Ako je to možné? Potom za už len skĺzla dole a strom sa zasulul do zeme. Vybehla za mnou na útes.

Z pohľadu Lexy:

Padala som dole a dotkla som sa zeme. Už už som si myslela, že budem mať zlomené rebrá. No podomnou vyrástol strom, ktorý ma bezpečne položil na zem. Vybehla som hore za Aaryou a všetko jej vyrozprávala.

V škole:

Z pohľadu Steli:

Na tejto škole som prvý krát. A blúdim tu. Hľadám svoju skrinku. Hm... No... Aby som sa vám predtavila. Som Stela Eshlin. Ja viem. Divné priezvisko. Skoro ako meno. Pochádzam z Kanady a teraz sme sa sem pristahovali. Do Londýna. Je tu naozaj krásne. Mám na sebe školskú unifotmu. Kráčam po chodbe a zrazu do niekoho narazím.

Z pohľadu Aarye:

Už zase v škole. Išla som ku svojej skrinke. Odomkla som ju a vytiahla z nej učebnicu matiky aj s pracákom a zošitom. Vzala som si ešte peračník a išla na hodinu. Vlastne, chcela som ísť. Do niekoho som narazila.

"Oh, prepáč." ospravedlňovala sa mi čiernovláska. Bola trochu nižšia odomňa.

"To nevadí." povedala som jej a pomohla jej vstať.

"Ja som Stela." povedala po chvíli.

"Aarya. Ty si tu nová však?"

"Áno som. Hľadám svoju skrinku. Nevieš, kde sa môže nachádzať?

" Jasné, poď za mnou." povedala som jej a už kráčala ku našim skrinkám.

"Vieš, každá trieda tu má skrinky pri sebe. My, trieda 8.B ich máme tam na konci. Máš ju nadomnou. Preto viem, kam ideme." oboznámila som ju a milo sa na ňu usmiala. Úsmev mi opätovala.

Vytiahla si svoje veci zo skrinky a už sme išli hore schodmi.

Z pohľadu Steli:

Aarya ma zaviedla ku skrinke. Je veľmi milá. Vytiahla som si zo skrinky učebnicu, pracák, zošit a peračník a išli sme hore schodami.

Z pohľadu Samanthy:

Ahoj. Som Sam. A čítaj to Sam! Nie Sem :). Som víla. No skoro nikto o tom nevie. Iba ja a Maja. Maja je korytnačka, len aby ste boli v obraze. Som víla zvierat. Môžem jej hocikedy pričarovať hlas a ona sa so mnou rozpráva. V tejto škole sa budem učiť prvý krát. Všetci ma tu poznajú. Moje dlhé bloňďavé vlasy v dvoch copoch sa spúšťajú až po pás. Sú nádherné!
Prisla som pri skrinky. Lexy Hoodová? Hm.. Toto meno mi niečo hovorí... Ako keby to bola tiež víla. Mám pod ňou skrinku. Vybrala som si veci a šla na hodinu. Na schodoch som sa s ňou zrazila.

Z pohľadu Lexy:

Prišla som do školy. Aarya tu už nebola. Prišla som neskoro. Išla som ku skrinke a vytiahla si veci čo potrebujem. Skovala si svoj skateboard do skrinky a vybehla som do polovice schodov. Tam som sa zrazila s nejakou blondínkov. Vypadala milo. Pomohla mi zdvihnúť.

Z pohľadu Sam:

Pomohla som jej vstať zo schodov. Keď som ju chytila za ruku, jej ruka sa mi šmykla. Následne sa mi okolu ruky obmotala nejaká rastlika. A ona nespadla.

"Ahoj!" som Samantha. Ale volaj ma Sam." prihovorila som sa.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 13, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Prvý letWhere stories live. Discover now