Oslava

448 23 4
                                    

Melanie: " Prepač,ale tu šancu ti dam a ty to somnou budeš musieť vydržať" zasmiala som sa nad jeho vyrazom a odrazu som nestala na zemi ale bola vo vzduchu. Justin ma držal silno v objati a stale dookola mi ďakoval a potom sa to stalo. Na ten moment nikdy nezabudnem.
Sklonil sa kumne a pobozkal ma , prve som bola mimo ale pochvili som začala spolupracovať. Musim priznať že bozkava priam úžasne. Keď sme už nemaly kyslik tak sme si oseba oprely čela a rozdychavali tu priam neskutočnu chviľu. Srdce mi bušilo ako nikdy predtym . Toto rozhodnutie neľutujem a som konečne šťastna s osobou ktora ma miluje tak isto ako aj ja jeho.

"Milujem ťa" Pošepkala som a čudujem sa že mi vôbec rozumel.
"Aj ja teba laska" pošepkal mi naspäť a nasledne ma dlho pobozkal.
"Maly by sme si isť ľahnuť je dosť hodin" bola som važne unavena tak som nato len kivla.
Prisli sme do jeho izby a isli sa prezliect. Ľahli sme si do jeho postele a v objati spolu zaspali.

Je to až magicke ako sa z nenavisti vyklula laska.
Zajtra ma Nick oslavu ale idem tam bez Justina. Nicka veľmi nemusi a dôveruje mi že neurobim žiadnu blbosť tak tam idem bez neho. Prve ma to mrzelo ale potom to už bolo v pohode.

Tak oslava prebieha v poriadku. Každy sa zabáva a Nick bol strašne prekvapeny a rád. Smialy sme sa ako blazni ale bolo nam to jedno. Bola tu Nickova rodina,cely team a jeho kamarati. Ohnostroj búchal na oblohe a my len s užasom pozerali. Chcela by som tu Justina ale budem si musiet vystačit aj sama. Mala som v sebe už niekolko pohárikou vodky s džusom. Prave som tancovala s Lukom ked ho zrazu odstrčil Justin! Počkat čo tu on robi?
"Sorry kamo ,ale ta je moja" mrkol na Luka a ťahal ma čo najďalej od Luka.
"Nevravel si že na oslavu neprideš?" Pozrela som sa nanho. Musim uznať že ešte stale sa ho trošku bojim. Je to sice smiešne ,ale je to tak. Mam prednim rešpekt aj ked ho milujem.
" Bolo už veľa hodin a bal som sa." Chapavo som prikivla a pobozkala som ho.
Sadli sme si do piesku a sledovali more.
Bolo pokojne. Čiste a nepoškvrnene, sem tam nejaka vlnka tomu dodavala tu krásu. Milovala som večeri kedy len sedim a nič nerobim, myšliebky mi behaju po hlave a ja sledujem more ktore je od pohladu nevinne ale pritom takr zakerne. Len si to zoberte, kolko ľudi sa utopilo ? No aj napriek tomu je to fascinujuce.

Tak ako aj naš vzťah s Justinom. Naprvy pohľad je bezchybni a nadherny. Aj ked sme spolu len 2 dni. Ale opak je pravdou. Je veľmi zraniteľny. Ja som bola šikanovana a nemilovana, nikto ma nemal rad a teraz je tu osoba ktora vas miluje.

A on? Bol tyran, nemal nikoho rad a opovrhoval každym. No zmenil sa! Začal milovať srdcom a nie rečami, začal byť milujuci cez lasku,oci,usmevy a nie cez posteľ.

Z môjho rozmyšlania ma vytrhol Justin a spital sa ma či už nepojdeme domou. Jednoducho som len prikivla a išli sme.
Doma sme sa každy osprchoval,obliekol a ľahly sme si do jeho postele. Ležala som na jeho hrudi a pomaličky ale isto zaspavála.

Rano nas ale zobudilo nemile "prekvapenie"......

Ja viem čas je kratka ,ale teraz mam veľa pisomiek tak nestiham . Pokusim sa to napraviť❤
Pači sa vam to ešte? Ma to cenu ešte pisať?
Rozhodla som sa že ak tu nebude 3 VOTES a 3 KOMENTY časť nepridam:) mam vas rada ,ale pocit že to nikto nečita je silnejší :)

Forever (JB)Where stories live. Discover now