Vianoce

498 17 0
                                    

Mel: Tak a dnes sú vianoce. Vonku je krásne a to vďaka tomu že od rana sneži. Všetko je zasnežene, deti hraju všeliake hry pred  domom, Ludia su štastny a každy travi tieto nagicke a nnadherne dni doma s rodinou. A ja?? Ja sedim pri okne a pozerám sa na deti a okoloidúcich. Tieto Vianoce mali byť okuzlujuce a vynimočne. Mali sme s ockom ozdobiť stromček,napiect cukrovinky a navečeriať sa. A čo robime teraz? Pattie pečie , otec pozeras s Biebrom hokej a ja som zavreta v izbe pri okne so šalkou teplého kakaa. Nemala som naladu pozerat sa len z okna tak som sa rozhodla zaniest darček Harrymu aby som to mala čim skor za sebou.
Obliekla som si leginy,tepli sveter a kabat. Zisla som dole a pozdravila všetkých so slavami že sa čoskoro vrátim. V ruke som mala Hazzou darček a nadejne dúfala že sa mu bude pačiť.
O päť minut som bola pri jeho dome, tak som zazvonila a čakala kedy mi urači otvoriť.

"Ahoj čo tu robiš? " otvoril mi usmievavý harry.

"Ahoj doniesla ssom ti darček"usmiala som sa nanho a on ma vtiehol do naručia.

" Štastné a vesele hazza " pobozkala som ho na lice.

"Štastne a vesele princezna" milujem keď ma volá princezna je to take cute.

U harryho som stravila vyše 2hodin. Darčeky saa mu pačili aa tak osto aj on mne tiež kupil.
Kupil mi puzdro na iphon 6,
Vankuš na ktorom je fotka mna a ostatnych z tymu, preukaz do tetovacieho študia, kondomi aj ked to by som skor mala kupovať ja jemu , a všeliake ine drobnosti.

Rozlučila som sa s Harrym a išla som domou.
Doma som si poukladala veci od Harryho tam kde patria a kondomi som si dala na poličku.
Obliekla som si čierne šaty do polky stehien a červene lodičky.
Nemalovala som sa veľmi iba červeny rúž a špirala s ľahkym make-upom.

Pri stole sme si popriali každý dobrú chuť  a mohlo sa začať jest. Po večeri sme si isli pozrieť darčeky a Justin trval natom aby som si otvorila prvy a hlavne jeho.

Justin: Pred večerou som zašiel ku Ryanovy ktorý mi do rúk dal dosť veľku krabicu so šteniatkom. Doma som si ju narychlo odlozil do izby a pootvoril som ju aby vedel dychat. Na večeru prišla Mel v čierných šatach a musím uznať že vyzerala užasne. Navečeriali sme sa a islo  sa na darčeky!!!!! Ano som ako maly.

"Hej Mel otvor si prve tu veľku krabicu ta je odomňa " mrkol som na ňu a tajne dúfal že sa jej mala bude pačiť. Ano je to fenka. Z premyšľania ma vytrhlo prudke objatie a pusinkovanie po tvari. Po chvyli si asi uvedomila čo robi  a rychlo sa odtiehla s drobným "prepač".

"Pači sa ti? " opytal som sa jej aj ked jej vyraz hovoril za všetko.

"Je dokonaly ďakujem ti !!"skoro zakryčala od tolkej radosti.

Každy si vybalil svoje darčeky.
Ja som dostal kryt na iphon,voňavku,supry ktore priam zbožňujem,cedečko Men2 boyz korých zbožnujem a listky na lakers.

Bolo už dosť hodin tak som išiel aj s darčekami do izby kde som si ich dal na miesto kde patria. Po hygiene a sprche som si ľahol  a rozmyšľal. Nad ničím iným  ako nad Mel. Mam ju rad a to veľmi! Dokazal by som zaňu aj zabijať čo sice niesom schopny ale chapete no nie?.... Vždy kedd vidim zamylované páry predstavým si seba a Mel. Povedal som to aj Ryanovy lebo tomu jedinemu verim a povedal mi žee ju milujem! Ale povedzme si pravdu Bieber nikoho nemiluje a riadi sa heslom pojebat a odjebať. Keď nadtým tak uvažujem už som dosť dlho nejebal takže zajtra je smer Bar!!! Z tolkeho premyslania som zaspal.

Prepačte za chyby ale pišem na mobile. Zanechavajte mi prisim Votes A Komenty ak sa vam to pacilo dakujem :)))
Ake meno by mal mat havo? Je to fenka:))

Forever (JB)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz