6.čast

560 23 3
                                    

Melanie: Prisla som pred urcebe miesto a tam uz ma cakal chalan okolo 20tky. " ahoj ty si Nick?" spitala som ta toho chalana a dufala ze to bide on. "Ahoj ano to som ja tesi ma Mel" Ma krasny usmev a je vazne mili
"Aj mna tak ideme neto?"
"Ano podme. Tak tu su satne a tam na druhom konci bideme trenovat tak sa prezlec" tak ako povedal som aj spravila. Bolo tu par chalanov a boli vazne pekny!
"Som tu " povefala som Nickovy ked som bola prezlecena
"Dobre takze dneska bude len take zoznamovacie a od zajtra naplno trenujrme,prezliekala si sa len koly hygiene. " ou aha a ja som sa zlakla ze je to zbytocne
"Tak Dobre" posadali sme si do kruhu a kazdy o sebe musel nieco povedat. Sice tu chodia uz par rokou ale kazdy musel,vraj aby som ich poznala. Zacnu chalani a nakoniec pojdem ja.

''Ahoj som Jack a mam 18. Tu chodim uz 6rokou. Zacal som sem chodit lebo som mal vzdy nervy a tu som si ich vedel vzdy vybit no a nakoniec sa stal zomna boxerista" Tak Jack bol hnedovlasy chalan s hnedymi ocami a super postavou.

"Ahoj som Harry a mam 21. Tu chodim uz 9rokou. Som taktiez trener ako Nick ale skor trenujem mensie deti. Box ma bavil od malicka a vzdy som ho s otcom pozeral. Ked nas moj otec opustil v mojich 12stich som sa dal na box a som tu az do teraz no a som tiez single" toto ma dojalo a musim uznac ze to je vazne pekny pribeh no a Harry? Tak ten ma hnede kucierky a do zelena oci. Posoby skor ako Bad Boy ale je vazne mili. A je single!

Ahoj som Luke a mam 17. Som single. Na box chodim uz 4roky. Pomaham trenovat Nickovy a taktiez budeme spolu behat lebo som zamerany na kondicku.
Luke je vazne simpaticky a pekny. Je blondiak s mohrymi ocami. A takto to slo dalej pokial som nebola na rade ja.
Takže ahojte som Melanie Jacob, mam 17rokov , som nezadana :D, Na box som sa dala preto lebo ma tak trosku v skole sikanuju. Ten najväcsi tyran byva somnou lebo to bude ochvilku moj nevlastny "bracek" , nenavidim ho zato co mi robi a tak trochu sa ho bojim a preto som tu aby som dokazala ze aj ja som niekto a nie len kus handry. Moji rodicia sa pred par dnami rozviedli a ja som s otcom.
Ked som to dopovedala tak kazdy ostal s otvorenimi ustami.
"Neboj Mel nikto sa ta uz nedotkne oto sa uz postaram" usmial sa namna Nick
"Nie nechcem aby ste mali koli mne problemi" zosmutnela som ked som pomyslela nato ze by mu daco Justin urobil.
"Neboj tu Luke bude stebou chodit pred skolu a vzdy pride aj preteba + budete chodit spolu behat a robit kondicku" tak fajn . Usmiala som sa na Nicka a nakoniec suhlasila. Domou som prisla az vecer okolo pol 9tej. lebo som sa este rozpravala s chalanmi. Ked som prisla domou tak som pozdravila a isla do izby. Osprchovala som sa,obliekla sa,a isla sa najest. "Ako bolo" spital sa ocko "celkom fajn. Od zajtra trenujem s Lukom a potom s Nickom a tak"
"Tak dobre ,teraz sa najedz" ako povedal som aj urobila a najedla sa,odpratala som po sebe a isla do obyvacky kde bol Justin a pozeral film. Ja som si sadla od neho co najdalej a pisala si cez Kik s Lukom

Lucas: Ahoj tak ako to je doma

Melforever69: Celkom fajn zatial sa ignorujeme lebo tu su rodicia ale bojim sa co bude ked odidu.

Lucas: Nic sa neboj,keby nieco som s tebou

Melforever69: Dobre :) Dakujem ti:) zajtra prides? :)

Lucas: Ano rano ma cakaj ! :) rad to pre teba robim :)

Melforever69: Idem ja pozriet este film a idem spat. Zajtra o 7:45 pred barakom packo:)

Lucas: Budem ta paaa :*
Porozhliafla som sa po obyvacke,ale bol tu len Justin. Ten namna pozrel a hned sa zatvaril divne.
"S kym si tam tolko pises? A rano ta nesiem do skoly tak bud prestna inac ta necham ist autobusom"

"Nemusis sa bat lebo pride pomna kamarat" mrkla som nanho a isla do izby. Neriesila som ze co krical a zavrela som sa. Preistotu som aj zamkla a isla spat. Zajtra mam prvy trening tak nech som vyspata.

Prepacte ze som vcera nepridala ale nemala som cas :( Nazor? :)
Nechat/Zmazat?

Forever (JB)Where stories live. Discover now