hoofdstuk 1

90 4 3
                                    

austin POV.

ik word waker door mijn weker. ik sta op een ga onder de douche staan ~20min later~ ik kleed me aan. ik loop naar beneden. beneden zie ik mijn mama al aan de ontbijt tafel zitten.             

'hey austin heb je goed geslapen?' vraagt ze. 'ja heel goed en jij?' ik pak een boterham en smeer er choco op. 'ja umh je maneger heeft gebeld daar straks en hij zij dat hij een interview voor vanavond 17u heeft geregeld met een of ander tijdschrift.' 'pff weer een interview!' zeg ik op een licht geiriteerde toon. geloof me ik vind het leuk om interviews te doen en met mijn fans bezig te zijn maar soms word het allemaal te veel en wil ik gewoon mijn eigen oude leven terug. maar dat gaat niet dus. 'austin het is tijd voor school' ik schrik op uit mijn gedachtes en pak mijn rugzak.

op school

ik ga naar mijn lokeren al gewoonlijk staan weer ale populaire mensen bij mijn loker. het lijkt wel dat dat de hang plek is als je populair bent. ENOYING!!! ik pak mijn boeken uit mijn loker en dump mijn rugzak erin. 'hey austin' 'hey alex' zeg ik met een verdrietige stem. 'austin is er iets je klinkt niet echt blij?' 'o mijn maneger heeft weer een interview geregeld voor vandaag' 'o dan kunen we vandaag weer niet gaan basketballen' (weetje: austin kan heel goed basketballen) zeg alex 'nee sorry man' zeg ik en we lopen naar de klas.

in de klas liv POV.

ik een mijn vriendin charlotte zitten al als eerst op onze plaats. we zitten te praten over jongens. maar dan komt austin en alex binnen gelopen. charlotte is direkt stil en kijkt aleen nog maar naar alex (ze is verliefd op alex). ik zie austin naar me kijken en ik zeg 'hi' 'hi liv' zegt hij terug. alex en austin komen voor ons zitten en dan gaat de bel.

tijdens de speeltijd austin POV.

ik sta bij mijn loker en pak mijn boeken voor het volgende les uur. dan hoor ik ineens en harde gil en direkt daarna en harde knal. ik ga op het geluid af een zie...

------------------------

please vote en coment ik hoop dat jullie het goed vinden laat me weten wat beter kan enz love ya all much of mahomies love to ya all xx

mistletoeWhere stories live. Discover now