mistletoe

271 5 2
                                    

hey, iedereen die dit verhaal leest dit is mijn 3de verhaal maar mijn andere verhalen vind ik zelf niet zo goed ik kan niet egt zo goed schrijven. daarom vraag ik voor jullie hulp als er iemand is die denkt van dat kan beter of dat moet zo of ik denk dat je verhaal zo moet laten gaan please zeg het dan.... (en aub lees mijn andere verhalen ook en zeg daar ook bij wat beter kan en wat niet goed is. alvast bedankt.

ik zou eigelijk heel graag willen dat Juul_1D of BentjeDirectionerxxx of gitaar of CouldYouBeLoved/ niallandharryflirt mij hier mee willen helpen... ik vind dat ze kei mooie verhalen schrijven, ik zou graag met hun is een keertje samen werken. hun verhalen raken mij altijd... dus a.u.b. (alvast bedankt)

-----------------------------------

dit verhaal gaat over Austin Mahone. hij is verliefd op een meisje van zijn klas. haar naam is liv. omdat hij zo beroemd is moet hij steeds vaker weg en ziet hij haar minder en minder. maar dat is niet het enige probleem. liv vind austins stem niet zo mooi of laat ze hem dat denken...

liv is niet populair en ze wil dat ook niet zijn. al austin zijn vrienden pesten liv behalve alex de beste vriend van austin hij is de enige dat weet dat austin op liv is. liv heeft haar eigen kleine vrienden kring met twee jongens (lucas en bert) en één vriendin (charlotte)

in dit verhaal komt heel vaak een liedje voor van austin mahone....

ik hoop dat jullie het leuk vinden xx

mistletoeWhere stories live. Discover now