#14~παραλία και φιλάκια!

4.1K 386 51
  • Αφιερωμένο στον/ην pylolia
                                    

Ξερεται πως είναι εκείνες οι στιγμές που νιώθεις να βυθίζεσαι σε μια απέραντη θάλασσα;;; και κανείς δεν είναι εκεί να σε βοηθήσει; και όταν επιτέλους ερχεται η βοήθεια εσύ βλακωδώς απομακρύνεσαι όταν προσπαθούν να σε τραβήξουν; εεε έτσι ενοιωθα και εγώ απο τη στιγμή το τελευταίο κουδούνι χτύπισε και συνειδιτοποίοισα πως ο κούκλος συμμαθητής μου, που μου αρέσει, μόλις με κάλεσε σε ένα πάρτι. Και ήθελα να πάω. Αλλα μετά σκεφτηκα πως δεν μπορεί να μου αρέσει κάποιος σαν αυτόν και... κλασσικά εικονογραφιμένα. Από τη μία ο λογικός μου εαυτός μου έλεγε να κάτσω στο σπίτι μου αλλα η cecilia είχε άλλα σχέδια. Ναι η cecilia  είναι η σπαστική φωνούλα που σας έλεγα. Δεν ξέρω γιατί, αλλα τις ταιριάζει το όνομα για κάποιο περίεργο λόγο. Μπορεί να φταίει και ένα τραγούδι που ακουσα πρόσφατα.

'i turn the radio up

and it's just my luck

whyyyyyy me?

i turn the tv on

it's the same old song

why are you following me???'

Συγκεντρώσου Μυρτώ!

'γιατί καλέ;;; εμένα μου αρέσει το τραγούδι!!!'

εσενα δεν σε ρώτησε κανένας. Οπως βλέπετε το ότι τώρα έγινα... νονά της, δεν άλλαξε και τίποτα στη σχέση μας!!!!

Λοιπόν! να πάω ή όχι;;;;

Αν πάω θα δείξω πως δεν τον φοβάμαι. αν πάω μπορεί να θέλει να με φιλήσει. και δεν θα πώ ψέματα αλλα δεν θα το αποφύγω. Αν δεν πάω... δεν θα δείξω τόσο πρόθυμη.... χμμμ ΘΑ ΠΑΩ!!!!

Αλλα τί θα φορεσω;;; εε μην είναι και σαν το λετσο. Αδειασα όλη την ντουλάπα μου. το ένα ήταν κοντο, το αλλο μακρυ. 3 ωρες αργότερα κατέληξα στα εξης:

ενα κολλαν με την αμερικανική σημαία και μια λευκή μακρια αμάνικη μπλούζα με το λογότυπο της channel. εβαλα τα μποτάκια μου και ξεκίνησα με τα μαλλιά μου. ειχα λουστει την προηγουμενη μέρα. και επειδή τα μαλλιά μου είναι... ολόισια έιπα να τα κατσαρώσω λιγο.Αφού κατσάρωσα τα μαλλιά μου τα έπειασα σε μια χαμηλή αλογοουρά. Εβαλα λίγο άρωμα, λίγο eyeliner,mascara και lipgloss. και ναι μάλλον έπρεπε να φύγω. Λιγα λεπτά πριν βγω απο το δωμάτιο η πόρτα άνοιξε και μπηκε μέσα ο ΑΡΗΣ!!! τωρα θα περάσουμε φανταστηκά!

"τι θες εδω Αρη;"

"είπα να δω τι κάνεις" απαντα ξινοντας το πίσω μέρος του κεφαλιού του.

"καλα είμαι, με είδες φευγεις τώρα;" ρωτάω ψιχρά

"γιατι μου μιλάς έτσι ρε Μυρτούλα μου;;; σε παρακαλώ."

μια φορα και εναν καιρο το κακο αγορι ερωτευτηκε...Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα