Επίλογος

6.1K 478 126
                                    

27/09/2021

"Αντε ρε μωρό μου θα αργήσουμε!!!!!"Ακουω τον Αλεξ να φωνάζει απο την κουζίνα.

"Τωρα μισό λεπτο!!!!!!!!!!" φωνάζω και κοιταω το είδωλό μου στον καθρέπτη.Λιλα Φορεμα που φτάνει μέχρι το γόνατο με λεπτομέρεια δαντελας στο μπουστο.Μαυρες πλατφόρμες και τα μαλλια μου πέφτουν στους ώμους μου σε χαλαρά κύμματα.Ευχαριστημένη με την εικόνα μου απλώνω μια στρώση λιπγκλος και κατεβένω τη σκάλα του σπιτιού μου.Στο τελευταιο σκαλι με περιμένει ο Αλεξ.Ντυμένος με το καλο του κουστούμι.Διπλα του η 10 χρονη πλέον Στεφανία ντυμένη με ένα απλό γαλάζιο φορεμα.Λευκά σανταλια και τα μαλλιά της πιασμένα σε εναν ομορφο messy bun.

Με κοιτούν και χαμογελούν.

"Εισαι πανέμορφη."μου λέει και το στόμα του ειναι λίγο ανοιχτό.Φτάνω δίπλα του και τον αγκαλιάζω.Αλλα δεν του φτάνει.Με πιανει και με φιλά.Η ανάσα μου κόβεται.Οσες φορες κι αν με έχει φιλήσει δεν μπορώ να αγνωίσω τις πεταλούδες στο στομάχι μου!

"Ιοοοουυυυυ μπορείτε τουλάχιστον να το κάνετε αυτο όταν δεν είμαι μπροστα;;;;;" ακούγεται η καθαρη φωνούλα της Στεφανίας η οποια μας κοιτα με μια έκφραση αηδίας στο πρόσωπό της.

"Ναι ναι!"λεει ο Αλεξ και αρπάζει το χέρι μου στο δικό του."Παμε γιατι θα αργήσουμε."βγαίνουμε έξω και κλειδώνω την πόρτα.Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και ο Αλεξ βάζει μπρος.Ανοίγει το ραδιόφωνο και από τη στιγμη που ο τραγουδιστης ξεκινάει το τραγούδι του ξεχνάω τα πάντα και αναπολώ όσα έχουν γίνει!

Θα αναρωτιέστε που πάμε φυσικά.Να σας πω λοιπον.Παμε στο γάμο του αδελφού μου.Ναι ναι!Ο Αρης παντρεύεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μετα την αποφοίτηση πέρασα Νηπιαγωγων στην Αθήνα.Και ήμουν πάρα πολυ ενθουσιασμένη!Οχι μόνο επειδή ηταν η σχολή που πάντα ήθελα να περάσω αλλα επειδή ο Αλεξ πέρασε κοινωνική διοϊκιση στον Πειραια!

Ναι ο Αλεξ κοινωνικός λειτουργός.Και μάλιστα ειδικότητα του είναι η Βια στα σχολεία και η αντιμετώπισή της.Εχει τελιώσει.Εγραψε όλα τα μαθηματα και τα πέρασε ΟΛΑ χωρίς να χάσει κανένα.Τωρα κάνει διαλέξεις στα σχολεία και γυρίζει σποτακια!!!!!!!!Εναι τέλειος!

Στην Αρχή έμενα με τους γονείς μου.Και εκείνος στο σπίτι του με τη Στεφανία.Βλεπόμασταν συχνα.Και βγαιναμε καθε μέρα σχεδόν (πλακα κάνω,όποτε υπήρχε χρόνος).Ο Μπίλυ μπήκε στη δραματική σχολή και τώρα κάνει Θέατρο.Ο Τζίμι είναι μηχανικός αυτοκινήτων και δουλεύει στο συνεργειο του πατέρα του.Ο Τεο σπουδάζει για μαθηματικος!(ΚΑΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!!).Η Ιωαννα και ο Γιάννης μπήκαν σε σχολη αισθητικής και επιστημη του κινηματογράφου αντίστοιχα.Και ΜΑΝΤΕΨΤΕ!!!!!

μια φορα και εναν καιρο το κακο αγορι ερωτευτηκε...Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ