#2~θα φατε καμια μυγα

5.2K 429 45
                                    

Ο Αλεξανδρος Νομικος ειναι ο τυπικος Bully του σχολειου.Ο τυπος τον οποιο ολοι φοβουνται.Ο τυπος ο οποιος δεν διαβαζε ποτε,επερνε τους χειροτερους βαθμους σε ολα τα διαγωνισματα και εμπλεκε συνεχως σε καβγαδες.Αυτη η αυρα του "κακου αγοριου"που ειχε εκανε τα κοριτσια να τον ποθουν.Καθεμια ονειρευοταν μια νυχτα μαζι του.Και οπως καθε καλος player ο Αλεξανδρος εκανε τι δουλεια του και μετα εκανε πως οι κοπελες δεν υπηρχαν.Αλλα δεν θα μπορουσες να τισ κατηγορησεις.Ηταν στ' αληθει πολυ ωραιο παιδι με καστανα μαλλια και καταγαλανα ματια.Και απο σωμα δεν πηγαινε πισω.

"Τι στο διαβολο νομιζεις οτι κανεις?"ακουσα τον εαυτο μου να λεει πριν καλα καλα προλαβω να το σκεφτω.Οχ θεε μου!τωρα μπλεξαμε.Εκεινος ξαφνιασμενος εστρεψε το κεφαλι του και με κοιταξε.Τα ματια του κοιτουσαν τα δικα μου.σιγα σιγα κατεβηκαν παρα κατω.Με κοιταξε ολοκληρη απο πανω μεχρι κατω λες και ημουν ξερω γω η Pamela Anderson και αρχισε να γελα χωρις να εχει αφησει τον μικρο απο τα χερια του.

"επ!τι εχουμε εδω?"αυτη η φωνη ακουστηκε απο πισω μου.Ετσι!Ειπα και 'γω που ηταν κρυμενοι αυτοι τοσην ωρα.Γυρισα το κεφαλι μου και τους ειδα.Και τους τρεις να με κοιτουν. 3 ζευγαρια ματια κολλημενα πανω μου.Αν πρεπει κανεις να ξερει κατι για τον Αλεξανδρο ειναι οτι εχει ακολουθια.Μαλιστα!Λενε πως  μεχρι και ο βασιλιας μοναχος του παει τουαλετα,εε ο Αλεξανδρος ουτε εκει παει μονος του.Ο Τζιμι, ο Μπιλυ και ο Τέο ειναι παντα μαζι του.Βασικα κανενας παπας δεν του βαφτησε με αυτα τα γελοια ονοματα.Δημητρη,Βασιλη και Θοδωρη τους λενε αλλα τα υποκοριστικα αρεσουν πιο πολυ στις γυναικες.Ου να μου χαθητε κωλοπαιδα.Ξερουν και απο γυναικες.

"λοιπον κουκλα θα απαντησεις ή θα κατσεις να με κοιτας?"ειπε ο Τζιμι γελωντας.Θα μπορουσε κανεις να πει πως ως παρεα ειναι πολυ ωραια παιδια.Ο Τζιμι ειναι ξανθος με γαλαζια ματια οχι τοσο ωραια οσο του Αλεξ.Περιμενε τι?Συγκεντρωσου Μυρτω γιατι ξεκινησες τισ βλακιες.Moving on!Ο Μπιλυ ειναι καστανος με καστανα ματια ενω ο Τέο ηταν κοντουλης με κοκκινα μαλλακια και γαλαζια ματια.Αλλα σιγα μη το παραδεχτω αυτο ποτε!

"Τι νομιζετε οτι κανετε?"ρωτησα ξανα

"προσπαθουμε να λυσουμε τα προβληματα μας.εσυ?"πηρε τον λογο ο Τέο.

"τα προβληματα σας ειναι το καημενο το παιδι?τι σας εκανε δηλαδη?"

"Ασ πουμε πως δεν εκανε τη δουλεια του!"ειπε και ο Μπιλυ.

"ααα μαλιστα.λοιπον εγω εχω να πω πως ειστε πολυ ανωριμοι και ηλιθιοι μαζι"

"για προσεχε τα λογια σου κοριτσακι γιατι εγω μπορω να σου κανω την ζωη κολαση σε μια μερα"πεταχτηκε και ο "αρχηγος"εχοντας πλεον αφησει το καημενο το παιδι στα "καλα" χερια του Τζιμι.οκ τωρα θα τα ακουσει.

"ακουσε με αγορακι"ξεκινησα με ενα υφακι που μαλλον τους ξαφνιασε ολους"επειδη ολοι σε φοβουνται δεν πα να πει πως εισαι και προτυπο.Ενας δειλος εισαι που δεν μπορει να τα βαλει με καποιον στα μετρα του και κανει τον νταη φοβηζοντασ τα μικρα και τα κοριτσακια.Μαντεψε λοιπον.Η ομορφαδα σου και τα κοριτσακια πυ πεφτουν στα ποδια σου δεν θα σε πανε μπροστα.Μονο το μυαλλο και μαλλον πασχεις απο μεγαλη ελλειψη αυτου.και εσυ και τα σκυλακια σου."τους ειχα πλεον αφησει αφωνους και τους τεσσερις.Πηγα κοντα στον Τζιμι και τον εσπρωξα μακρυα απο το παιδι."Για αυτο αγαπες....μακρυα του"ειπα περνοντας το χερι του παιδι και ξεκινωντας να φυγω.

"αααα και κλειστε τα στοματακια!θα μπει καμια μυγα"καγχασα και εφυγα αφηνοντας τους πισω μου.Οταν εγω και ο μικρος φτασαμε στην αυλη υρισε και μου ειπε:

"δεν χρειαζοταν.τωρα θα βασανιζει εσενα."

"δεν πειραζει εχω συνηθισει πια.τι στο καλο μπορει να κανει?"απαντησα γελωντας.

"ποτε δεν ξερεις"ειπε και απομακρυνθηκε

Βγηκα απο το σχολειο ετοιμη να πω στην Ιωαννα τι εγινε μονο για να καταλαβω πως την ειχε κοπανισει!Αχχ θα τη σκοτωσω!!!!!!!

Αρχισα να περπαταω,πιανοντας το κινητο μου και της τηλεφωνησα

"που εισαι ρε?"ειπα θυμωμενα

"καλα μωρε μη φωναζεις.Απλα αργισες και βαρεθηκα.εε ειπα να φυγω"

"ωραια εισαι εσυ ρε!παρατασ την κολλητη σου"

"καλα κολλητη να σε παρω αυριο γιατι τωρα βλεπω "teen wolf"και ο stiles ειναι σε δυσκολη φαση"

"καλα καλα αντε γεια"απανταω και το κλεινω αλλα πληκτολογω εναν αλλο αριθμο.

"ναι"ειπε μολις το σηκωσε

"Πανουλη...ξεμεινα στο σχολειο μπορεις να ερθεις να με παρεις"ειπα με την πιο γλυκια φωνη που διεθετα μην τον αποπαρω απο νωρις.

"ο πατερας σου?"με ρωτησεθυμωμενα.οχ ναι ο μπαμπας! παλι καλα που ειναι στη δουλεια.

"δεν μπορει"

"καλα ελα με τα ποδια"ηρθε η απαντηση

"ρε συ Πανο θα βρεξει"ειπα.Μια αληθεια ειναι οτι ψιλοφοβαμαι τις καταιγιδες.

"οχου καλα ερχομαι αλλα θα μου χρωστας"και το εκλεισε.

Ου να μου χαθεις!παντα ετσι ηταν αυτος.!ολο χαρες ζητουσε!

λιγα λεπτα αργοτερα ειδα το αυτοκινητο του να πλησιαζει.Εφτασα διπλα του οταν............

"μην χαθουμε κουκλα!"ηρθε η φωνη του.

Οχ θεε μου που εχω μπλεξει?Μπηκα κατευθιαν στο αμαξι χωρις να κοιταξω πισω.Ηξερα ομως πως η ολη ιστορια δεν θα μου βρει σε καλο.

------------------------------------------

Ελπιζω να σα αρεσει!

vote and comment!

Υ.Γ.ταιριαζει το τραγουδι με την ολη κατασταση?

μια φορα και εναν καιρο το κακο αγορι ερωτευτηκε...Where stories live. Discover now