Capitol 40

361 15 5
                                    

- Decizia mea este.....

- Care Emma?

- Zayn, trebuie să spun ceva înainte.

Mă întorc spre Zayn şi îl privesc in ochii lui strălucitori.

- Zayn, nu ştiu cum să încep. Şti ca te iubesc şi că nu pot să te urăsc sau să îti port pică pentru nimic în lume. Palma aceea m-a marcat puţin dar am reuşit să te iert pentru că te iubesc prea mult.

M-am întors spre Xander.

- Xander, te iubesc la fel ca pe Zayn şi nu aş putea renunţa la tine. Nu fac asta pentru că părinţii tăi nu mai sunt şi că nu vreau să te dezamăgesc. Pur şi simplu vă iubesc la fel. Sună ciudat, nu? Ei bine, pentru mine nu e. Dacă aş putea v-aş alege pe amândoi, dar din păcate nu pot.

M-am întors spre Zayn şi mă pregăteam să dau raspunsul dar cuvintele nu ieşeau de parca izvorul acela a secat complet. Cu mare greutate am reuşit să îmi stapânesc emoţiile şi am scos câteva cuvinte. M-am întors spre Zayn şi i-am luat mâinile şi l-am privit adânc în ochi. Trebuia să iau decizia asta cu sufletul.

- Zayn, habar nu am cum să încep. Când te-am văzut prima dată inima a început să îmi bata tare. Am ştiut că te iubesc dar ştiam că nu prea am şanse cu tine. Când m-ai întrebat dacă vreau să ieşim am crezut că visez şi eram în al 9-lea cer. Dintotdeauna te-am iubit. Când am văzut că Mira te-a împuşcat îmi venea să sar pe ea şi să o distrug apoi să o arunc pe apă. Când am aflat că ai murit mi-a căzut cerul în cap. Nu îmi venea să cred.

Din ochii mei au început să curgă lacrimi cristaline. Tensiunea era mare şi emoţiile şi mai şi.

- Când te-am văzut atunci în parc am crezut că mor de fericire dar nu puteam să cred. Era prea ireal. Credeam că am vedenii sau că am înebunit cu totul de dorul tău. Credeam că nu sunt aşa norocoasă să fi iar cu mine. Totuşi, povestea noastră nu este una roz. Tot timpul când eram fericiţi, trebuia să apară ceva în calea noastră care să ne facă trişti. Ori eu sufeream mai tare ori tu. Aşa ceva nu se mai poate. Şti că orice poveste de dragoste are un sfârşit, nu? Ei bine, nu mai vreau să suferi din cauza mea şi să fi fericit. Tu nu o să poţi fi niciodată fericit cu mine. Când erai mai fericit a apărut Mira, apoi Liam şi în final Loreen. Pentru mine ea este pericolul dar cu ea o să fi fericit, poate. Zayn, povestea noastră de dragoste ia sfârşit aici. Îl aleg pe.....Xander.

Atunci lacrimile mele încep să îsi facă apariţia. Nu mai puteam să respir. Mă durea dar ştiam că nu avea ca fericirea noastră să dureze mult. Mai bine fără mine. Mai bine cu ea. Îmi ridic uşor capul şi mă uit la el. Ochii aceia pe care îi iubeam atât de mult, erau plini de lacrimi care erau pe cale să izbucnească. O lacrimă îi curge şi mă priveşte în ochi.

- Ai dreptate. Orice poveste are un sfârşit. Acest sfârşit trebuia să fie mai târziu nu acum. Se pare că norocul nu e de partea mea azi. Se pare că....asta a fost. O simplă poveste de dragoste ca a celorlalţi oameni. Credeam că asta o să fie diferită. Ştiu că tu eşti diferită, într-un mod bun. Chiar dacă povestea noastră nu a fost roz, am încercat să o facem aşa şi ne-a reuşit de multe ori. Chiar dacă se sfârşeşte aici, iubirea mea pentru tine nu va dispărea. Tot timpul te voi iubi şi chiar dacă tu vei fi cu Xander, nu mă deranjează. Tot ce contează pentru mine e fericirea ta. Sper să fi aşa mereu. Vreau să îmi cer scuze că ţi-am ocupat timpul. Îmi...pare rău. Emma, tu vei fi mereu dragostea mea eternă, nu uita asta.

Se apropiea de mine şi mă pupă pe frunte apoi îmi întoarce spatele şi porneşte agale spre uşă. Se vedea că suferă. Pe covorul acela roşu se vedeau lacrimile care îi curgeau din ochi. Mă uitam pierdută la el cu ochii în lacrimi. Se pare că....asta a fost tot. Aici se termină povestea noastră de dragoste. Aici se termină totul. Cum a spus, totul are un sfârşit, iar povestea noastră se sfârşeşte aici.

Povestea EmmeiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum