15. BÖLÜM

2.5K 230 68
                                    


busra1142 ve tigagit ithafen

Bölüm şarkısı Ellie Goulding ~ Beating Heart

Düşüncelerimi çoğu zaman kıyıya çarpan dalgalara benzetirdim. Beynimdeki kıyılara çarpar geri gelir ve asla durmazdı. Tekan'ın gözlerinde gidip geliyordu düşüncelerim. Sahi ordaki adamı o mu bu hale getirmişti?

O adamı bazen yemekhanede yemek yerken görürdüm. Gülerdi, konuşurdu şimdi bu hale gelmesi ölümün gerçeklik olduğunu tokat gibi çarpıyordu yüzüme.

Yeşilliklerim tekrar onun kahverengilikleri ile buluştu. Beni bataklık gibi çekiyordu. Gözlerimi ondan kaçırdım ve kollarından sıyrıldım. Kollarımı kendimi korumak ister gibi bedenime sardım ve ondan bir iki adım geriledim.

"Onu sen bu hale getirdin," dedim birden. Bunu sadece dudaklarımı oynatarak söylemiştim. Nefes alamıyordum ve sesim kısık çıkmıştı. Beni duyduğundan şüpheliydim.

Kaşlarını çatarak bana doğru yaklaştı. Bende anında geri giderken kaşlarını daha fazla çattı ve kısık gözlerinin arkasından bana baktı.

"Benden kaçıyor musun şimdide? Söylesene Mina, neden sürekli benden kaçıyorsun?"

O adamı, o bu hale getirmişti ve hâlâ pervasızca konuşması beni deli ediyordu.

Belkide o bir katildi.

Gözlerimi ona diktim ve "Senden kaçtığım falan yok. Sadece seni hayatımda istemiyorum," dedim. Kafamı sol omzuma doğru yaslamıştım ve alaycı bakışlarımı üzerinde gezdiriyordum.

Kafasını iki yana salladı. Kararan gözlerini bana doğru çevirdi. Çene kasları seğiriyordu ve hızlı hızlı nefes alıyordu. Bana doğru yaklaştığı anda geriledim ancak bu çok sürmemişti, kolumdan tutup sırtımı hızla duvara yasladı.

Ellerimizi birleştirip duvara doğru dayadı, kararan gözleri derimi emiyor gibiydi. Öfkeyle parlayan gözlerimi ona doğru çevirdim ve hiç çekinmeden ona bakmayı sürdürdüm.

Yüzünü yüzüme yaklaştırdı ve sıcak nefesini yüzüme doğru üfleyerek konuştu.

"Buna sen karar veremezsin. Senin hayatında olmak istiyorum ve senin hayatının tamamında yer edineceğim."

'Onu sevmediğimi biliyorsun grili kızım ancak hala onun esirisin? O bir katil beklide sen değil, o bir katil ondan uzak dur!"

"Sen katilsin. Benim hayatımda katillere yer yok!"

"Sen neyden bahsediyorsun Mina?" Sesi sorgulayıcı ve öfkeliydi. Gözlerimi yere diktim ve ona bakmamaya çalıştım. Uyarır gibi hafifçe ellerimi sıktı ve ona bakmamı sağladı.

"Sana bir soru sordum. Cevap ver," dedi dişlerinin arasından.

Bu kadarı yeterdi. Beynimde dönüp duran çarklar ve gözümün önünde beliren yemekhanenin arkasındaki ceset beni deli ediyordu. Son hızla dizimi malûm yerine geçirdim ve ellerinden kurtuldum.

Sanki.. sanki canı hiç yanmamış gibiydi. Gözleri öfkeyle parlarken bana yavaşça yaklaşmaya başladı ancak elimi kaldırıp aramıza bir bariyer kurdum.

"Yaklaşma!" Diye bağırdım. Sesim duvarları dövüp tekrar bize ulaştı.

Gözlerini kısıp derin bir nefes aldı. Gözlerim nefes almasıyla şişen göğsüne gitsede tekrar gözlerimi gözlerine çevirdim.

CELPS GEZEGENİ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin