142 14 2
                                    

Ashton. Tam olarak bugüne hala inanamıyorum. Sen inanıyor musun? İnanıyorsan, yalvarırım bana da söyle. Söyle, nasıl inanabilirim bugünün hayal ürününden ibaret olmadığına?

Tanrım. Ashton. Tam olarak bir hafta sonra, seninle karşılaştım Ashton.

Hemde biliyor musun, beni en savunmasız anımda yakaladığını kabul ediyorum. Ashton yine aynı kafedeydik, sigara içmek için dışarıda oturuyorduk ve masamız gerçekten kalabalıktı. Ben tıpkı, bir hafta önceki gibi Britney ile çıkmıştım ama Calum ile Michael bir de Luke otururken bizi masalarına çağırdılar.

Tanrım.

Baştan alacağım Ashton. Söz veriyorum, sana olayları en başından yazacağım. Ama heyecanıma ve dudaklarımı dişlememe engel olamıyorum. Ashton, mutluluktan çıldırmak üzereyim!

Ashton, bugün Nora'yı hayatımda ilk defa gördüm. Biliyorsun, Nora Calum'un sevgilisi. Uzun boylu voleybolcu filinta Nora. Miranda ile büyük boy cips yiyerek lanetler kustuğumuz kız ile bugün aynı masada oturduk ve ona gülümseyip nasıl olduğunu sordum. Bunun için Miranda beni affedebilir, değil mi?

Pekala, Nora gerçekten güzel bir kız ama senin bildiğin gibi Calum ile araları açık. Calum masada ondan çok benimle konuştu. Ardından Michael'in yeni takıldığı kız masaya geldi ve ona sümük gibi yapıştı ve galiba Britney buna bozuldu Ashton. Michael'in üzerine kusmak istiyorum.

Tanrım, Ashton. Parmaklarım titriyor, biliyor musun? Ellerim terliyor. Benim ellerim terlemezdi!

İşte tam o anda, yemin ediyorum hiç anlamadığım bir anda masamıza geldin ve Calum'dan çakmak istedin Ashton. Saçlarına bir bandana takmıştın ve itiraf etmeliyim ki seni tanıyamadım. Luke'a kim olduğunu sordum ve bana, ''O Ashton, hatırlıyor musun?'' dedi. T A N R I M! Bana ne cürretle seni hatırlayıp, hatırlamadığımı sorabilir?

Üzüldüm ki, sigaranı yaktıktan sonra ileri masaya, geldiğin yere gittin. Seviniyorum ki, görüş alanımdaydın Ashton. Ashton, sigaranı içtikten sonra bizim masaya gelip, karşıma oturduğumu biliyor muydun? Çünkü bunu bilmelisin.

Tanrım.

Benim karşıma oturdun.

Britney'in yanında oturman bile o anda benim için sorun olmadı, çünkü isterdim ki oturduğun yer benim yanım olsun.

Ashton, bana öyle bakmaya devam ettiğini biliyor muydun? Tanrım. Nasıl o bakışı yapabiliyorsun? O bakış ile nasıl tüm dolaşma sistemimi alt üst edebiliyorsun? Çünkü mimik yapmadan bana güzelce bakarken, iyileştiğimi hissediyorum. Bana hep öyle bakar mısın?

Üzgünüm, özür dilerim. Benim kahverengi yuvarlak gözlerim güzel değil ve sana olan bakışlarımda güzel değil Ashton. Beni bunun için affeder misin? Senin kadar güzel olmak isterdim. Ama değilim ve sana bakarken nasıl bakacağımı bilmiyorum. Ashton, sana bakarken donuyorum. Bunu anlayabilir misin?

Ashton. İnan sonra ne oldu bilmiyorum. Kahretsin, lanet olsun ki bilmiyorum. Nasıl yanıma oturduğunu bilmiyorum. Orayı hatırlamıyorum, kimseyi duyamıyordum. Tek istediğim sana doya doya bakmaktı. Ama seni yanımda ki sandalye de gördüğümde, nefesimi saniyelerce tuttuğumu söyleyebilirim. Bunu fark etmiş miydin?

Ashton. Benimle ilk sen konuştun. Bana dedin ki, ''Senin hastalığın yok muydu? Neden sigara içiyorsun?''

Dilimi yuttuğumu zannettim Ashton. Benim rahatsızlığımı biliyordun, nasıl biliyordun? Bundan bahsetmemiştim. Ashton, Ashton Tanrım. Ben şok içindeydim, bunu görebildin mi?

''Sadece arkadaş ortamında kullanıyorum.'' dedim sana. Sen ise elinde ki sigarayı dudaklarıma yerleştirdin Ashton. Bunu neden yaptın? Beni kalp krizinden öbür dünyaya mı göndermek istiyordun, kalbim bir süre çalışmadı çünkü.

Sen birden bire ağzıma sigarayı soktuğunda, özür dilerim. Ashton ben sigara bağımlısı değilim. Sadece bir kaç aydır sigara kullanıyorum. Sen birden dudaklarıma sigarayı yerleştirdiğinde filtresini ıslattım. Benden tiksinmeni istemiyorum, beni iğrenç birisi olarak görmeni istemiyorum Ashton. Çok, çok özür dilerim. ''Filtresini ıslattım galiba, tiksinir misin?'' dedim bu yüzden sana. Sen ise cevap vermeyip sigarandan gözlerimin içine bakarak bir nefes aldın Ashton.

Bu davranışın, dünyalara bedeldi. Bunu biliyor musun?

09.05.2015

little secrets || a.iWhere stories live. Discover now