153 16 2
                                    

Ashton beni neden yaşayan bir ölü yaptın?

Öncelikle senden özür dileyeceğim. Beni bir kaçık olarak görmeni istemiyorum, buna dayanacak gücüm şuan yok.

Ashton, tüm duygularım için beni bağışla. Ben güçlü bir kızdım. Tanrım sanırım senden hoşlanıyorum. Miranda duygularıma bu ismi vermemi istedi. Hoşlantı. Evet, hoşlantı.

Son günlerde ne fark ettim biliyor musun? Ben harika bir stalkerım. Tumblr hesabını yarım saatte bir kontrol ediyorum, Miranda'nın hesabından ise instagramını.

Üzgünüm, bana takip isteği göndermedin. Beni güzel bulmadığın için elbette kırgın hissediyorum, seni gördükten sonra tek yaptığım odamın perdesini bile açmadan yatakta yatmaktı. Ama sorun değil, sanırım ilk isteği ben göndereceğim. Totem yaptım; eğer bana geri takip isteği gönderirsen, senin için umudumu kesmeyeceğim. Tanrım, yalvarırım bana geri takip isteği gönder.

Evet, bugün diğer günlere karşı daha az yataktaydım. Tanrım bugün ne yaptık biliyor musun? Calum'un az biraz ağzını aradım ve evini öğrendim Ashton. Calum ve Miranda'nın karşı binasında oturuyormuşsun. Bu yüzden Miranda ile birlikte onların binasında oturduk, karşı caddeyi gözetledik.

Hayır, çok üzgünüm Ashton. Seni göremedim. Beni bunun için bağışlar mısın? Seni görmeyi çok istedim, İsa adına, gerçekten seni öylece bekledim ama seni göremedim. Oysa tek isteğim, seni uzaktan bir kez daha görmekti.

Bunun için biraz ağladım ve Miranda bana sarıldı Ashton. Bana her şeyin iyi olacağını, endişeye kapılmamamı söyledi. Deneyeceğim.

Sonra beni gülümseyen şey aklıma geldi. Ashton hatırlıyorsun değil mi? Sen bizim masamıza geldikten sonra Britney gitmişti ve masada sen, ben, Calum, Luke kalmıştık. Michael'de kız arkadaşı ile görüşmek için gitmişti.

Üzgünüm, söylemeden yapamayacağım. Göt piresi Michael! Bir kız arkadaşı var ve ötekini de tavlamaya çalışıyordu. Britney'i. Benim yakın arkadaşımı!

Her neyse Ashton, devam edeceğim. Biraz sohbet ettik. Ve sen Britney'in yerinde yani tam karşımda oturuyordun. Tanrı'ya şükür ki Luke okul konusu açtı ve senin Calum ile birlikte okuduğunu öğrendim. Tanrım. Tanrım. Seni kolej öğrencisi sandım Ashton. Bu benim için korkunç bir şeydi.

Size benim okulumu söylediğimde ise bana bakarak dedin ki, "Gerçekten mi? Yıl sonu partiniz mükemmel oluyormuş, duymuştum!" demiştin. Sana yemin ederim, kalbim bir anlığına durmuştu.

Sana gülümseyip gelip gelemeyeceğinizi sordum. Aslında bunu Calum'a daha önce de sormuştum Ashton. Ve o bana iskoç birası içip evde yatmak istediğini söylemişti. Fakat sen orada Luke ve Calum'u ikna ettin, gelmek için Ashton. Tanrım, benim okulumun yıl sonu partisi için!

Tam olarak, 24 gün var Ashton. Ve Miranda bu konunun üzerine düşeceğini söyledi. Ardından bana tekrar sarıldı.

Seni yeniden göreceğim Ashton. Yani, galiba. Seni yeniden görmek istiyorum Ashton.

05.05.2015

little secrets || a.iWhere stories live. Discover now