Capitolul 7

15.7K 910 115
                                    

-Cum iti e piciorul? ma intreaba Harry.

-Mai bine! spun zambind.

Ma ia in brate si imi da un sarut pe frunte. Oare el stie ca Darcy ne-a vazut?

-Amm...tu...stii ca Darcy ne-a vazut ieri cand ne sarutam? intreb, ultima fraza o spun foarte repede.

-Ce? intreaba marindu-si ochii.

-Da. Mi-a spus asta cand am intrat la ea in camera.

-Si ce a zis? intreaba mirat.

-Ca e de acord, spun bucuroasa.

Ofteaza relaxat si se tranteste in pat, luand o perna in brate. Ma pun si eu langa el, apoi imi dau seama ca Darcy inca nu e acasa.

-Ar trebui s-o luam pe Darcy, ii spun.

-Merg eu, tu stai in pat.

-Ok, spun bosumflata.

Ma saruta scurt pe buze, apoi merge la dulap si isi ia o pereche de blugi negri stramti si un tricou alb. Isi da tricoul gri cu care a dormit jos, si imi musc buza cand ii vad abdomenul si tatuajele.

-Iti place ce vezi, nu? intreaba cu un zambet jucaus.

-Nu pot sa mint, raspund chicotind.

Isi pune pricoul alb pe el, iar imaginea mea se duce. Isi da jos pantalonii de trenind gri, acum fiind in boxerii negrii. Imi musc buza si ma trantesc pe spate in pat. Il aud chicotind apoi isi trage fermoarul si ma ridic.

-Sa ai grija de tine. Nu te ridica din pat! spune serios si vine spre mine.

Dau din cap ca un copil mic si ma saruta pe frunte. Se intoarce apoi iese din camera.

Ce ar fi daca i-as face o surpriza? Hmm...o sa le fac cina. Ma ridic din pat putin schiopatand, insa nu ma impiedica nimic. Ies din camera apoi merg pe hol pana ajung la scari. Acum i-acum! Prind bara si cobor cate o treapta.

Dupa ce am terminat, ma duc la bucatarie si ma gandesc la ce i-as putea gati. Lucy mi-a spus ca cel mai des gateste spaghete. Deci ii plac spaghetele. Iau o oala apoi pun apa si o pun la fiert. Torn pastele in apa apoi le las sa se faca. Intre timp fac un sos, iar cand pastele sunt fierte le pun in doua farfurii si torn sosul. Duc farfuriile in living pe masa, apoi iau suportul de lumanari si o pun pe masa. Aprind lumanarile si plec la bucatarie pentru a aduce tacamurile.

Usa de la intrare se aude si ies din bucatarie. Darcy doarme in bratele lui Harry si nici nu baga de seama masa sau pe mine. Urca repede scarile, iar dupa ce o duce la ea in camera coboara iar scarile incruntat. Vede masa, iar cand ma vede in picioare se incrunta si mai tare.

-Ti-am spus sa nu te dai jos din pat! se rasteste si isi trece o mana prin par.

-Vroiam sa-ti fac o surpriza, in plus nici nu ma mai doare, spun.

-De ce nu ma poti asculta? suiera si se apropie de mine.

Ma ia in brate si isi ingroapa barbia in gatul meu. Ii raspund la imbratisare si ma ridic pe varfuri insa ma doare si o las balta. Harry isi da seama de asta si ma ridica, fiind acum la aceeasi inaltime cu el.

-Ai noroc ca imi e foame, spune zambind.

Chicotesc si il sarut. Ne asezam la masa, apoi Harry gusta.

-Cum? il intreb nerabdatoare.

-Excelent! exclama si mai ia o gura.

Incepem sa mancam, si exact cum a spus si Harry este bun.

Dupa ce am terminat, Harry m-a ajutat sa strang masa, iar dupa ce am terminat m-a luat in brate stil mireasa pentru ca asa cum spune "Nu vreau sa-ti rupi gatul". Eu nu am nici o treaba, el ma cara.

Dupa ce a urcat scarile, mergem in camera lui si ma pune in pat. Inchide usa, la fel facand si cu lumina. Se pune langa mine, si ma trage la pieptul lui. Ma saruta pe buze si ii raspund. Dupa alte saruturi, se pune peste mine intensificand sarutul.

Daca asta o sa duca la urmatorul pas? Nu cred ca sunt pregatita, pot spune ca imi e putin frica.

Harry imi ridica tricoul in sus, iar mainile lui imi cerceteaza corpul. Isi coboara mainile la pantalonii mei, si ii trage in jos. Raman in tricou si boxeri, iar eu incep sa ma panichez. Nu vreau asta.

-H-Harry, spun si intrerup sarutul.

-Mm, geme sarutandu-mi gatul.

-Opreste-te, spun si il imping.

Ma priveste mirat, iar eu imi trag tricoul mai in jos.

-Nu pot acum, soptesc privindu-mi mainile.

-E in regula! spune si ma saruta pe frunte.

Oftez si ma asez mai bine in pat. Se pune langa mine si ma ia in brate. Imi pun capul pe pieptul lui, inima lui batand in urechile mele si ma joc cu degetul pe abdomenul lui. Geme cand cabor mana mai in jos, si imi dau seama ca ma apropii de un punct sensibil.

-Daca mai fac asta o sa-mi dau drumul, geme si imi ia mana intr-a sa.

Chicotesc si ma ridic mai sus. Mana lui este sub capul meu si ii dau un sarut pe umar. Isi intoarce fata spre mine si prin intuneric il vad cum imi cauta privirea. Imi pun mana pe obrazul lui si il mangai. Ofteaza usurat apoi imi bag mana in parul lui, jucandu-ma cu buclele. Isi inchide ochii, iar dupa cateva minute, adoarme. Ii dau un sarut pe buze si ma strange in brate.

Imi pare rau daca sunt greseli gramaticale...am scris pe un jaf de telefon :))

Babysitter pentru Darcy StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum