Tanıtım

564 35 9
                                    

Soo en yakın arkadaşı Luhan'ın onu zorla getirdiği karaoke barda, şarkı söyleyenlere ve konuşanlara kulaklarını kapatarak içki şişelerini devirmekteydi. Sonunda arkadaşının bu halini fark eden Luhan, çocuğun elindeki bardağı aldı. Tam o anda o saçma anlardan biri yaşandı ve herkes aniden sustu. Sessiz ortamda, Kyungsoo'nun hıçkırıkları arasında zar zor duyulduğu sesi duyuldu.

"Seme köle istiyorum..."

Önce kısa bir duraksama oldu. Sonra ise Chanyeol'un başkanlık ettiği bir kahkaha tufanı yıktı geçti odayı. Birkaç kişi gülerken, kalanlar Fransız Fransız onlara bakıyorlardı. Gözlerinden yaşlar gelmeye başlayan Baekhyun sonunda kendini durdurabildi ve cahil erkeklere açıkladı.

"Seme baskın karakter demek! Yani Kyungsoo şu an gay olduğunu ve becerilmek istediğini itiraf etti!"

Bazıları şaşkın şaşkın ağızlarını açarlarken çok küçük bir grup kötüleyen bakışlar atıyorlardı ufak baykuşa doğru. İki kişi de biraz geç kalarak kahkaha atanlara katıldılar. Tüm bu karışıklığın sebebi olan Kyungsoo ise gülmekle meşgul olan Luhan'ın elinden küçük soju bardağını kapmış, dibinde kalan birkaç damlayı ağzına dökmeye çalışıyordu. O sırada omzunda bir el hissetti. Dönüp bakınca gördüğü ona sırıtan Kris, kaşlarını kaldırmasını sağlamıştı.

"Ben senin kölen olurum, baykuş."

Tanıtım Sonu

-GDsalice

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 24, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

SEME SLAVE?! OMONA! | KriSooWhere stories live. Discover now