Mesaje subliminale porno

1.6K 93 1
                                    

Cu totii am auzit de mesajele subliminale care ne sunt transmise prin moduri auditive si vizuale. Scopul acestor mesaje este de a ne determina sa executam anumite actiuni (sa cumparam un produs anume, sa votam o anumita persoana, etc.) fara voia noastra.

Cu alte cuvinte, liberul arbitru al fiecaruia este trimis la culcare iar deciziile viitoare sunt de fapt ordine ce trebuiesc executate, bine impamantenite in subconstient, fara permisiunea persoanei in cauza.

Fenomenul mesajelor subliminale isi are originile in SUA, anii '50. Studiile si cercetarile in acest domeniu au dus la realizarea unor tipuri de mesaje subliminale atat de avansate si de complexe incat e aproape imposibila indentificarea lor.

Aceasta tehnica a fost adoptata (si inca mai este) de companiile puternice pe plan financiar, scopul fiind acela de a determina un numar cat mai mare de oameni sa achizitioneze un produs anume.

Printre altele s-a constatat ca asocierea cu sexul a oricarui produs, stimuleaza subconstientul uman impingand astfel individul spre cumpararea acestuia. De ce sexul ? Explicatia este foarte simpla. Este un instinct primitiv cu care se nasc toti oamenii iar practicarea lui determina creierul sa elibereze substanta responsabila cu senzatia de placere.

Cu alte cuvinte, ideea e sa asociezi ceva frumos cu ceva-ul pe care-l ai tu si vrei sa-l vinzi pentru a avea un profit cat mai mare. E cam infricosator sa stii ca practic esti transformat intr-un zombie si nici macar n-ai habar, nu ? Da, cam asa ma gandeam si eu.

Mai jos sunt cateva exemple de mesaje subliminale descoperite, transmise prin imagini. Dupa cum spuneam, asocierea cu sexul este ceva la ordinea zilei.

Hey!! Fiecare capitol va cuprinde câte o imagine "subliminală", cu semnificația ei! La 5 voturi voi începe! :*

În culisele desenelor animate + Secrete ascunse şi conspirațiiWhere stories live. Discover now