Ed, Edd şi Eddie

3.1K 153 19
                                    

Ed, Edd și Eddy este un alt serial de desene animate difuzat de Cartoon Network pentru prima dată în anul 1999. Serialul a atras de-a lungul timpului o audiență de 31 milioane de familii, fiind difuzat în aproximativ 30 de țări.

Pare să fie desenul cu cea mai mare difuzare pe Cartoon Network și se află pe locul 8 în clasamentul celor mai longevive serii animate.

Povestea are în centru o gașcă de trei băieți ( Ed, Edd și Eddy) care locuiesc într-o suburbie, ei încearcă să câștige bani prin diverse metode de la copiii din vecini pentru a-și cumpăra jawbreaker - bomboane din zahăr foarte dure.

Nu am urmărit cu foarte mult interes desenul acesta, dar știu că pentru majoritatea băieților era una dintre seriile de desene preferate. Dar teoria care stă la baza lui o văd foarte interesantă. Suburbia în care trăiesc toate personajele desenului este un fel de Purgatoriu, aceștia au murit înainte să se maturizeze în același loc.

Din acest motiv, nu apare niciun părinte sau aceasta ar fi explicația pentru limba de culoare mov pe care o au, firea bolnăvicioasă sau personalitățile ciudate. Fiecare copil a murit într-o perioadă diferită a timpului începând cu anul 1900 până în anii 2000, dar în același loc de aceea locuiesc cu toții acolo.

Spre exemplu, Eddy a murit în anii 1930 este un conspirator avid după bani. El ar fi trăit în timpul Marii Depresii de pe teritoriul american, iar principala sa activitate era să obțină cu orice preț bani, iar acest aspect l-a luat cu el și în viața de după.

Ed și sora sa Sarah au ajuns în Purgatoriu la sfârșitul anilor '40, murind într-un accident de mașină. Plăcerea lui Ed de a citi benzi desenate și de a urmări filme este explicabilă deoarece în acea perioadă acestea erau foarte populare printre copii.

Comportamentul lor obraznic ar fi din cauza mamei, care muncea din greu și nu avea grijă de ei.

Edd era fiul unor importanți oameni de afaceri înclinați să-l controleze foarte tare, din acest motiv se explică firea sa pașnică și introvertită. El a murit la sfârșitul anilor '80 din cauza unei lovituri la cap, de aceea este nevoit să poarte acea căciulă în cap în viața sa de după.

Îmi pare aşa de rău, sincer. Eu când eram mică mă uitam la aceste desene :( :(

În culisele desenelor animate + Secrete ascunse şi conspirațiiWhere stories live. Discover now