Mărturii ale unui fost illuminat

2.4K 84 30
                                    

Citiți absolut tot!! Totul este extrem de interesant şi veți afla lucruri pe care nici nu le bănuiați!

Francmason: "Am fost membru ILLUMINATI! Acum spun totul!"

Sunt informații cu adevărat tulburătoare, vin ca un duș cu apă rece după o saună... Puteți, acum cu adevărat realiza în ce pericol se mai află încă omenirea sub controlul acestor cu adevărat MALEFICI ! Această postare va fi despre modul în care Illuminati m-au recrutat și prin ce anume a trebuit să trec.

El povestește:

,,Când eram în vârstă de 19 ani, am căzut de acord să fac niște bani prin intermediul unor conexiuni cu prietenii prin unele investiții de succes ale unor bani pe care i-am făcut de-a lungul copilăriei mele.

M-am implicat în unele oferte de culise și am văzut cum banii mei încep să se înmulțească. M-am înscris la cursurile Universității Harvard, în 1964, începând să devin din ce în ce bogat, și influența mea în campus a crescut la fel de bine prin participarea mea la diverse cluburi și organizații.

Unii dintre prietenii și cu mine am început să activăm ca brokeri de cvasi-stoc în timp ce eram încă la Harvard. Am făcut tone de numerar în cursul anului, și am devenit foarte puternic și influent în campus.

Într-o noapte când mergeam pe jos înapoi spre cămin, la scurt timp după miezul nopții, am fost abordat de doi bărbați în costume negre. Am presupus inițial că au de gând să investigheze activitatea mea de afaceri, deoarece o parte din ea nu era tocmai legală.

Mi-au cerut să vin cu ei și i-am urmat în subsolul unei case cu două etaje, câteva străzi de la camera mea de cămin. M-au așezat la o masă și m-au întrebat dacă sunt dispus să fac o afacere. Nu mi-au spus ce afacere ar fi trebuit să fac, dar încontinuu m-au întrebat dacă aș fi dispus să fac o afacere.

Eu pe jumătate eram de acord și atunci cel mai mare om pe care l-am văzut vreodată a trecut prin ușă și se așeză. Sunt aici pentru a spune adevărul, și nimic din ceea ce este scris de mine este vreo exagerare, fals sau science-fiction. Această informație este adevărată, aceasta este realitatea, și este timpul ca ea să fie spusă.

Am fost membru al Illuminati 47 de ani. Am fost recrutat când aveam 19 ani. Am postat și pe parcursul anului trecut. Informațiile care sunt pe cale să le dezvălui sunt revelatoare și foarte periculoase. Eu sunt unul dintre cei șapte oameni din istoria Illuminaticare au efectuat ,,Ritualul Plecării".

Știam că trebuie să ies atunci când am descoperit ceva, la o reuniune din luna iunie a anului 2010. De ani de zile am fost în line cu convingerile, motivele și acțiunile Illuminati, dar recent a devenit prea mult pentru mine să suport, și a trebuit să închei contractul meu sacru.

Motivul pentru care sunt aici este de a dezvălui totul despre Illuminati. Cum devii un membru, ceea ce face organizația și planurile de viitor pe care le aveam.

Aici este o previzualizare a unora dintre lucrurile pe care le voi dezvălui:

●Barack Obama nu este un membru al Illuminati, el este ceva mult, mult mai rău;
●Noile aparate de zbor spațiale, sunt avioane care pot intra pentru scurt timp pe orbită. Ele nu sunt ceea ce par, ele sunt un instrument Illuminati;
●Denver, Colorado este un loc malefic;
●Străinii (ET) sunt un pic diferiți de ceea ce ne învață mass-media;
●Informațiile pe care le am sunt esențiale!
●Buncărele subterane.

Primul subiect pe care-l expun este aceste buncăre subterane. În prezent, există 57 de baze subterane și buncăre în Statele Unite, care sunt în uz pentru diverse scopuri. De asemenea există 439 de buncăre în întreaga lume. Toate aceste buncăre și baze sunt controlate și menținute de către Illuminati.

În culisele desenelor animate + Secrete ascunse şi conspirațiiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum