Țestoasele Ninja

2.6K 118 10
                                    

Țestoasele Ninja (engleză: Teenage Mutant Ninja Turtles) sunt o echipă ficțională formată din patru țestoase adolescente antropomorfe, care au fost instruite de către senseiul lor șobolan antropomorf în arta ninjutsu și care i-a numit după patru artiști renascentiști. De la casa lor din sistemul de canalizare pluvial din New York City, se luptă cu criminali mărunți, stăpâni răi și invadatori extratereștri, toate acestea având loc departe de ochii societății în mare parte. Personajele au apărut inițial în cărțile de benzi desenate înainte de a se elibera licențe pentru a fi folosite ca jucării, în desene animate, jocuri video, filme și alte produse.

Între timp, anul acesta a apărut şi un film scos de corporaţia cinematografică "Paramount". Filmul a fost lansat pentru prima dată în Statele Unite, pe 3 august 2014, în Los Angeles, pentru ca apoi să fie distribuit, treptat, în restul ţărilor din lume. În România, în sălile noastre de cinema, a apărut pe 22 august 2014.

În Australia, filmul a fost proiectat pe 11 septembrie 2014. Uitaţi-vă totuşi la posterul de la începutul articolului (poza de sus), pentru lansarea filmului din Australia. Se pot observa cele 4 ţestoase care sar dintr-o clădire aflată în foc şi distrusă, aducând astfel aminte de bieţii oameni care au sărit din World Trade Center pe 11 septembrie 2001, făcând astfel un "salt al morţii". Posterul şi data de pe el (11 septembrie) fac referire clară la evenimentele teroriste 9/11.... să nu-mi spuneţi că e doar o coincidenţă! Reprezintă aceasta încă o modalitatea nebunească a industriei hollywoodiene Illuminati de a "celebra" cel mai mare mega-ritual de sacrificiu din istoria omenirii?

În culisele desenelor animate + Secrete ascunse şi conspirațiiWhere stories live. Discover now