Probleme

11 1 0
                                    

Ma trezesc dimineata chinuita de razele soarelui care patrund prin perdeaua mov deschis. Simt doua maini calde pe mijlocul meu. Imi intorc putin capul si il vad pe printul meu , prefacandu-se ca doarme. Are buzele usor intredeschise si parul ciufulit ii acopera fata. Ma ridic in fund si imi trag plapuma roz cu mov inchis pe mine pentru ca imi era frig si ma intorc intr-o dunga uitându-ma la el.
- Te holbezi! In aud spunând.
- Te atintesc cu privirea!il contrazic
- E infricosator!zice zambind.
- E romantic. zic
Isi intoarce privirea oftand si in urmatorul moment isi trage perina pe fata. Ma intorc cu totul si intind mana pentru a-i lua perina dar el ma prinde de mana si se pune peste mine, sarutandu-ma.
- Asta e defectul nostru, Dan! zic si imi pun mainile dupa gatul lui.
- Pe mine nu ma deranjeaza asta. zice si se da jos de pe mine.
- Haide, scoala-te. Trebuie sa mergem dupa hainele tale. Spune dandu-si tricoul joc. Arata al naibii de sexy.
- Dan, nu trebuie sa vi cu mine, Lucas te-ar putea lovi iar. Spun ridicandu-ma si luandu-l in brate pe la spate, lipindu-mi obrazul de spatele lui lucrat.
- Ba trebuie, Melody! Pe tine te poate rani mai rau decat pe mine. Spune intorcandu-se si lundu-ma in brate.
- Bine, vi cu mine dar stai departe de Lucas! Spun dand din deget ca un parinte.
- Bine, cum vrei tu. Cedeaza el.
Ne imbracam si coboram in bucatarie sa ii salutam pe Monica si pe fratele lui Dan si plecam spre casa mea pentru a imi lua lucrurile.
* * *
Dupa cateva minute de mers ajung in fata casei. Imi iau chile si le bag in usa. Imi este teama. Daca Lucas isi varsa nervii pe mine sau pe Dan?
Rasucesc cheia si deschid usa. In capul scarilor statea Lucas cu mainile incrucisate la piept.
- Deci ai venit pana la urma dupa haine. Nu trebuie sa te stresezi le-am impachetat eu pentru tine. spune aratand spre sufragerie. Acolo erau 4 geamantane .
- De ce le-ai pus tu in geamantane? In intreb aproptiindu-ma de scari.
- Pentru ca nu mai vreau sa il vad pe el aici! Spune aratand spre Dan.
- Care este problema ta? Intervine Dan trecand pe langa mine si urcand scarile.
- Care e problema mea? Tu esti problema! Ai venit aici ca sa o seduci pe Melody si te crezi cel mai tare! Dar sti ce esti? Esti un catel, un golan , un nesimtit care umbla dupa sora mea, asta esti! Spuns imbrancindu-l pe Dan.
Cei doi se iau la bataie si Lucas coboara scarile urmat de Dan. Lucas s-a oprit si la atacat pe Dan cu un cutit de bucatarie. Dan se fereste si Lucas distruge o veioza, ciburile acesteia zburand si taindu-ma la mana.
Dan se intoarce la mine cu o privire ingrijorata care mai apoi se transforma intr-una furioasa si mai apoi infricasatoare.
- Ce ai facut? Zice si se intoarce la Lucas. Se intoarce spre mine iar si observa cum sangele curge in josul maini mele.
Dintr-o data ochii frumosi ai lui Dan se shimba intr-o nuanta de rosu aprins si doi canini ies la iveala.
- Dan..... esti un....?


Hey! Ce faceti?
Am de zis ceva important. Deci( fara deci) promit din toate apele cristaline ca voi posta cat de des pot adica in fiecare vineri si sambata ca sa recuperez toate capitolele pierdute.
Sper ca nu v-ati suparat pe mine, sau daca v-ati suparat dati vina pe scoala, teste, si alte tampenii.
Va pup guys! Nextul il voi pune maine si sambata. :*
I' m out!

Bloody LoveWhere stories live. Discover now