Conflictul

29 2 0
                                    

Ajungand in fata mea Lucas o ia pe Mell de antebrat si o impinge in perete, aceasta icnind de durere.
- Ce cauti cu ea? De ce o tineai de mana? Spune cu maxilarul inclestat.
- Este iubita mea, am dreptul sa o tin de mana sau sa o sarut. zic si imi incord pumnul
Nu pot sa mai zic nimic ca il vad pe Lucas venind in viteza catre mine.

-- Melody Povesteste --

Simt o durere aproape insuportabila in zona spatelui. Nu pot sa cred ca Lucas a facut asta tocmai surorii lui. Ma indepartez de perete, ma ridic si imi indrept in dreapta ,cautandu-l pe Lucas. Ma uit in stanga si il vad alergand spre Dan . La un moment dat , Lucas se opreste cand scot un al 2 lea icnet si se uita la mine urat.Ma sperie. Cred ca daca privirea lui ar putea ucide, as fi deja tranformata in scrum.
- Deci de asta nu aveai niciodata de fratele tau? Mergeai nu stiu unde si te intalneai cu acest tip? Spune intorcandu-se spre mine si incrucisandu-si bratele la piept.
- Nu inteleg cine naiba te-a intrebat pe tine daca esti de acod cu asta sau nu? Este iubita mea si singura care zice daca pot sa o ating sau sa o sarut este ea, nu tu! Spune Dan venind langa mine, punandu-si mana dupa umarul meu.
In acel moment ma ridic putin pe varfuri si il sarut scurt pe buze. Acesta se uita surprins si imi raspunde cu aceeasi moneda. Imi pune mana posesiv pe sold si una pe obraz, oferindu-mi un sarut pasional si sexy. Buzele mele se simteau singure fara ale lui. Dupa ce rupem sarutul ne intoacem spre Lucas care se uita urat la noi si un marait feroce ii paraseste pieptul.
- Ahgrrrr! Ia mana de pe ea! Stiga el si vine in viteza catre noi, dandu-i un pumn lui Dan.
- Daca te mai atingi de el cu un singur deget iti va parea rau! Spun si ma pun in fata scumpului meu Dan.
- Ei, haide Melody! Doar nu crezi ca te voi lasa sa mai fi impreuna cu el dupa cea a facut mai inainte? Tu ai nevoie de un baiat mult mai bun ca el!
- Gata,Lucas! M-am saturat! M.am saturat de tine si de protectia ta inutila! M.am saturat sa primesc mereu ordine de la tine ! GATA!
- Iris, draga mea sora ce ti-a venit? Cum poti sa ii vorbesti asa cu fratiorul tau? spune acesta venind langa mine si incercand sa il impinga pe Dan.
M-am dat din fata lui si m-am lipit si mai tare de Dan. Lucas se uita la mine si in privirea sa se poate citi starea de nervozutate in momentul in care ma lipesc de Dan.
- Bine, Melody! Se pare ca asta ai ales. L-ai ales pe el in loc sa iti alegi fratele. Spune nervos incrucisandu-si bratele la piept. De acum nu mai ai ce cauta aici. Spune si intra in casa trantind usa.
- Acum ce voi face? Nu mai am unde sa stau. Ce ma fac acum, Dan? spun aproape plangand.
- Poti sa stai la mine daca vrei. Spune Dan intorcandu-ma cu fata spre el. Am destul loc acasa, scumpa mea.
Imi ridic privirea si ii zaresc obrazul lovit de Lucas. Ridic usor mana, dar nu apuc sa fac nimic pentru ca ma intrerupe vocea melodioasa a printului meu.
- Haide, draga mea, sa mergem acasa. Vom veni maine dupa haine si dupa tot ce ai nevoie. spune luandu-ma in brate iar eu ii raspund la imbratisare si am pornit spre casa lui. Odata ajunsi la casa lui Dan, intram si raman socata: fratele lui Dan era pe canapea,doar in boxeri, cu o blonda doar in lenjerie intima pe ea. E frumoasa. Are ochii albastrii, parul lung pana la fund si cu bucle pana la nijlocul parului. Sunt trezita din gandurile mele de Dan care isi dreje vocea.
- Fratelo, sunt si minori pe aici! zice aratand spre mine . Daca ai chef de prostii du-te sus cu Monica.
- Aah, hei, nu v-am observat. Eram cam ocupat cu actiunea pe aici. Spune el ducandu-si mana la ceafa usor rusinat. Blonda se ridica si eu merg in fata lui Dan, acoperindu.i ochii.
Dupa cei doi s-au imbracat, eu si Dan am mers la el in camera si ne-am asezat pe pat. Imi ridic privirea si ii vad obrazul drept cu o rana destul de maricica, rana facuta de Lucas.
- Dan....? Spun eu nesigura pe mine
- Da? spune si se intoarce spre mine.
In momentul in care acesta s-a intors ,am ridicat mana si am pus-o pe obrazul sau ranit, Dan scotand un mic icnet.
- Te doare rau?
- Nu scumpo, stai linistita! Hai sa ne culcam. E tarziu si maine trebuie sa iti pregatim camera si sa mergem dupa haine. Spune si imi da un sarut pe frunte. Ne-am pus in pat iar Dan m-a luat in brate, intorcandu-ma cu fata la el. Mi-am bagat capul in scobitura gatului sau si intr-un final am reusit sa adorm.

Bloody LoveUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum