Bilinmeyen Pasta #Cif The Temizleyici

973 76 44
                                    

Kendim yazdım orjinaldir adfg

000

Polisler eşyaların gizemli biçimde beyaza dönmelerini araştırmakta. Yakından gören görgü tanığı çocuk şöyle anlatıyor

"O gece uyuyamamıştım. Odam gotik emo olduğumdan siyahtı. Sonra şimşek çakınca onu gördüm. Beyaz şişeye doldurulmuştu. Hafif yanık kokusu vardı fakat iş görür gibiydi. Odam siyah olduğundan onu uzaklaştırmayı denedim fakat çarpınca yere düştü ve döküldü... Canını acıtmış olmalıydım ki brokoli çıkarıp yaklaştı. Brokoliyi sevmem. Bana uyumamı söyledi ve yaklaştı. O an odama babam girdi ve ışıkları yaktı. O an anladım ki herşey beyazdı. "

Polis araştırmayı sorduruyor.

000
Cif ve kardeşi fairy ailesi arap sabunu ve hacı şakir ile yeni eve taşınmıştı. Bunlar okula giderken Ariel, Omo ve Perwoll bunlara sataşıp dayak yedi fakat Cif yerine Fairy hapse girdi.

Sonra bunları BİM marka deterjan oğlu BİM marka sabunun doğum gününe davet etti.

Cif ortalıkta mikrop avlama oynarken elit üçlü buna saldırdı. Ariel öldü, Perwoll 'de Cif' i yaktı. Ev sahibi kadın küfrederek banyoya girip yangını söndürdü ve Cif'i dandik beyaz kutuya döktü. Kutunun kokusu bile b*k gibiydi. Sonra Fairy market hapishanesinden çıktı ve ona kötü olmadığını dedi ama aslında iğrençti. O gece cif kendini kanıtlamak için halıyı beyazlattı. Annesi Arap sabunu "cnm çk gzl yha bi dk." dedi ve babasından acil yeni Cif satın almayı talep eden not istedi fakat Cif the temizleyici bunu gördü ve herşeye su ekleyip evi beyazlattı. Fairy'e noldu bilinmiyo.

"Go to temizlik"

000

Çok yetenekliyim nasıl yazdım ama dnfngn

Rin's art and RantUwUWhere stories live. Discover now