PROLOG

1.3K 72 5
                                    

Rok 1926

Chladný prosincový večer. Ve vesničce Godrikův Důl všichni slavili příchod Nového roku v klidu a pohodě. Akorát ve velkém domě rodiny Nebelvírových vládl rozruch. Paní domu se narodilo děvčátko. ,,Bude se jmenovat Jessica," řekla Melanie Nebelvírová ještě dřív než se někdo zeptal. ,,Nádherné jméno," řekl její muž s nadšením. ,,Miluju tě!" řekli oba naráz. Melanie držela maličkou Jessicu v náručí a štěstím brečela. Objímal jí manžel a oba v duchu děkovali za to, že se jim miminko narodilo.

Mezitím v Londýně

Chumelilo a mrzlo. Mladičká promrzlá žena se zhroutila na schody nějakého domu. V rukách držela něco neurčitého, obaleného v tlusté dečce. Byl to její novorozený syn. Narodil se teprve před několika hodinami. ,,Proboha, slečno stalo se vám něco?" zavolala žena ode dveří a rychle seběhla schody. ,,Jmenuje se Tom po otci, Marvolo po dědečkovi, příjmením Riddle," zašeptala žena ležící na schodech a naposledy vydechla. ,,Ach, bože," zděsila se žena co jí přišla na pomoc. Vzala mimino a donesla ho dovnitř, do sirotčince. Byla totiž vychovatelka. Uvnitř ihned zavolala policii a záchranku. A tak se Tom Marvolo Riddle dostal do sirotčince.

Takže jsem se rozhodla že napíšu fanfiction. :) Snad si to někdo přečtěte, a když tak prosím zanechce vote nebo koment ;)
Hope you like it! ^^

Slytherin&Gryffindor (HP FF-CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat