Hairstyle: 2 Minute Low Braided Bun

447 7 0
                                    

Hei hei girls! Astăzi m-am gândit sa vorbim puțin despre par, căci nu am mai vorbit de ceva timp. Nu le am eu foarte bine cu povestitul, dar voi încerca să vă descriu un mod de a-mi face parul destul de eficient, având în vedere ca afară este sufocant de cald. Da da, sufocant. :))
Trebuie sa menționez ca nu am încercat sa îmi prind parul în acest mod, dar cu prima ocazie am sa o fac pentru ca nu mi se pare foarte complicat și în plus, merge și la scoala.
Let's go!

Ai nevoie de:
-o perie sau un piaptan cu care sa iti descurci parul
-un elastic nu foarte gros
-bobby pins/agrafe, clame
-eventual pentru finalizare: spray fixativ.

Bun, dacă am lămurit aceste aspecte, sa trecem la treaba.

În primul rand, trebuie sa iti descurci parul și apoi, dacă e necesar, sa aplici un spray sau spuma pentru coafare mai ușoară sau cine știe ce porcarii mai aveți voi pe acolo *e optional*.
Apoi, cu elasticul iti faci o coada de cal destul de joasa, undeva pe la ceafa, dar nici foarte jos.
Look-ul final va arata ca acel hairstyle în care îți rotești parul în jurul unei cordelute elastice *dacă știți cum arata*.
Nu strânge elasticul prea tare! Acum, la baza elasticului,  practic intre elastic și radacina parului creează o gaura, desparte parul în doua părți și introdu coada pe acolo.
Nu ați înțeles nimic nu? Ei bine. După ce am citit cât de dezastruos am povestit :)) am căutat pe net acest hairstyle și am găsit o poza cu el, care este cea de sus. Sper ca poza sa fie ceva mai sugestiva.
Bun, după ce ai introdus coada, ai rămas cu vârfurile *o parte mai mare sau mai mica din vârfuri,  depinde de lungimea parului* pe care le vei introduce acolo și le vei prinde cu agrafe ca sa stea bine.

Ei bine, acum ar trebui sa ai tot parul prins și ești gata sa aplici fixativul și sa ieși din casa.

Sper ca ați înțeles câte ceva, dacă nu, sper ca poza v-a mai ajutat puțin. V-am spus, nu le am cu povestitul :)). Sper ca v-a plăcut și dacă aveți întrebări nu uitați sa mi le adresați. Pana data viitoare, take care❤

Beauty&Fashion TipsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum