Idei pentru o vara cool

482 11 1
                                    

Hei hei girls! Azi m-am întors cu câteva sugestii de petrecere a vacantei  în caz ca va plictisiți. Nu mă mai lungesc prin a-mi cere scuze ca nu am mai postat demult din pricina faptului ca am avut câteva probleme cu telefonul și aplicația.  Dar iată ca totul s-a rezolvat, am telefon nou, aplicația merge mult mai bine și pot fi mai aproape de voi.
1. Citeste. Știu ca o sa spuneți ca cititul e plictisitor, dar dacă lecturați cărțile sau poveștile potrivite în voi sa va aprinde o pasiune pentru lectura.
2. Asculta audiobook-uri. Indiferent dacă le ascultați acasă sau în masina, merita. De asemenea, foarte relaxant este sa asculți muzica.
3. Mergi cu bicicleta și programează-ti un stil de viață sănătos pe tot parcursul vacantei. Sa faceți sport și sa va alimentați sănătos va ajuta dacă vreți un corp perfect la mare (dar schimbările nu se văd după 2-3 zile).
4. Mergi la festivaluri. Pe timpul verii sunt organizate multe festivaluri, Padina Fest, Untold, Summer Well. Dacă nu, poți face festivalul tău,  mergând pur și simplu în camping.
5. Mergi în excursii sau tabere în locuri extraordinare unde poți face și poze pe măsură. 
6. Vizitează castele, case tradiționale sau conace mai ales din Transilvana pentru o experiență "ca pe vremuri".
7. Decoreaza-ti sau redecoreaza-ti camera. Vacanta ai cel mai mult timp, așa ca de ce nu am putea face o curățenie generala sau o redecorare a camerei? 
8. Relaxeaza-te prin creativitate. Pictează,  colorează, cântă,  dansează,  compune poezii, scrie povesti. Fa ceea ce te face fericita. Deconecteaza-te de la viață cotidiana.
9. Mergi la piscina, la ștrand,  la mare. Clădiri e teribila, nu-i așa? 
10. Petrece-ti timpul cu prietenii și fa lucruri inedite. Dacă vrei o vara tumblr, nu irosi timpul. Petrece timp cu oamenii dragi și fa ceea ce te face fericita.
11. Poarta haine și accesorii colorate, pe care nu ai ocazia sa le porti în timpul scolii.
12. Încearcă un costum de baie inedit.
13. Ai grija de tine. Prepara-ti măști DIY și joaca-te cu produse cosmetice. Ai tot timpul din lume sa te răsfeți. 
14. Practica sporturi de vara, înot,  surfing sau alte sporturi interesante.
15. Încearcă modele de unghii inedite care sa atragă atenția. 
Și sper ca v-a plăcut și acest capitol și sper ca v- ajutat. Aștept întrebări,  sfaturi și chiar și păreri de la voi. Take care

Beauty&Fashion TipsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum