Sizden Gelenler

4.6K 207 47
                                    

Sizden gelenler ile devam. Ben böyle bana hikaye gönderdiğinizde çok mutlu oluyorum :D Bu hikaye @BİLMEMNEASDD 'ye ait çok teşekkür ederiiiim :)

Bir gün çocuğu olan bir kadın markete gidicekmiş. Küçük kızını komşusuna bırakmış. Kadın marketten döndüğünde komşusunda kızını görememiş ve kızım nerde demiş.Komşu arkadaşları ile oynamaya gönderdim demiş. Kadın kızını  görememiş ve beklerken komşu yemeği hazırlamış.

Kadın komşuya yemeğin çok lezzetli olduğunu söylemiş.Biraz oturup sohpet ettikten sonra kadın evine gitmiş ve kızı henüz gelmemiş.Saat geç olmuş ve kadın beklerken uykuya dalmış.

Rüyasında kızını görmüş. Kızı dolaba girip kapağını kapatıyormuş ve kadın dolaba yaklaşıp dolap kolunu tutunca eline bulaşan kan ile şok olmuş.

Bu kabusun ardından soluk soluğa kaldığı için bir bardak su almış. Odasına geri dönünce dolabın içinden dışarı sızmakta olan kanları fark etmiş bir telaş dolap kapağını tutarak açmış eline bulaşan kanları önemsemeyerek.

İçinden aşağıya bir dolu organ düşmüş. Kadın şok içinde geri geri yürürken askıda biricik kızının kopmuş başını görmüş. O an anlamış ki komşuda yediği kızının etleriymiş.

Şehir EfsaneleriWhere stories live. Discover now