Japon kızı

18.1K 570 269
                                    

Multimedyada "Japon Kızı"

UYARI: Deneyip denememek ve olası sonuçlara katlanmak kendi sorumluluğunuzdadır.

Hikayeye göre küçük bir Japon kızı intihar eder. İntihar etmeden önce bir resim çizip online ortamda paylaşır. Kore'de bu fotoğraf çok hızlı bir şekilde yayılır. Forumlarda bir çok şey paylaşılır ve insanlar resimdeki kızın mavi gözlerinin kendilerini çektiğini, gözlerinde umutsuzluk ve çok büyük acılar görebildiklerini söylerler. Hatta bu resmi çizen kızın acı ve üzüntüden intihar etmiş olabileceğini, öldükten sonra ruhunun bu resme musallat olduğu ve bu nedenle resme bakan diğer insanları da etkilediği düşünülmektedir.

Resme uzun süre bakmayı deneyen insanlar 6 dakikadan daha uzun bir süreyle bakmanın çok zor olduğunu, insanı yorduğunu söylemişler. İşin korkutucu yanı 6 dakikadan fazla süreyle bakmayı başarabilenler, ağlamaya başlayarak intihar girişiminde bulunmuşlar. Uzun süren çabalarla sakinleştirildiklerinde ise "resmin zamanla değişmeye başladığını, kızın yüzünde alaycı, küçümser bir gülüş oluşmaya başladığını, kızın etrafında ve gözlerinde siyah bir çember belirdiğini" anlatmışlar.

Arkadaşlar Vote ve Yorumlar için çok teşekkür ederim. Telefonumu suya düşürdüğüm için uzun zamandır bölüm yayımlayamadım. Tamirden döndü her neyse sizi fazla sıkmayım. Bir öncek bölümün fazla etkili olduğunu düşünmüyorum. Sizi seviyorum KORKMUŞ KALIN...

Şehir EfsaneleriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin