YAŞIM ÇOCUK

281 25 65
                                    

Multimedia: Koray
Mabel Matiz: Yaşım Çocuk
Bölüm İthafı: @dizydizy

BİR GÜNDE İKİ UZUN BÖLÜM HATAMI SİZİ BEKLETMEMİ TELAFİ EDER Mİ? İNŞALLAH EDEBİLİR :)

ÖNEMLİ!!!!
EYMEN'İN YAPTIĞI PROGRAMA KONUK OLABİLİRSİNİZ! ÖNCEKİ BÖLÜMDE OLDUĞU GİBİ BENİM BELİRLEDİĞİM YA DA SİZİN SEÇTİĞİNİZ BİR KONUDA EYMEN SİZİ YAZDIKLARINIZI DA OKUYABİLİR. AYRINTILI BİLGİ İÇİN MESAJLA ULAŞABİLİRSİNİZ .

Koray'dan

"Kaan sen sola geç Alp defanstasın Egemen sen de sağ da kal. Nereye gidiyorsun hey! Oğlum sağ neresi sağını mı bilmiyorsun? Kazık kadar olmuşsun yazık valla kalem tuttuğun sol öteki elinde sağ elin"

Bir anda takımda yakaladığım tüm ciddi ruh kaybolmuştu.Yaklaşık bir saattir bu düzen için ortadan ikiye çatlamıştım. O haşin ve kaşları çatık bakışların hepsi anlık olarak bana dönmüş ve kahkaha dolu gülüşmelere dönüşmüştü.

"Ne gülüyorsunuz ulan?" diyip hemen elimin altındaki iki kulağa asıldım. Takım ruhunda olması gereken ve benim tamamen ismimle bitişik yazılan ciddiyet yeniden oluşmuştu. Seviyordum bu korku dolu bakışları.

"Koray Abi sağ sarımsak sol soğan. Sağ elle kalem tutuyoruz hani"diyen Özgür'e alttan bir bakış gönderdim. Gene mi karıştırmıştım yahu? Ne garip dengeydi bu sağ sol. Karşımda 11 velet varken rezil olmamalıydım. Kaşlarımı çatabildiğim kadar çattıktan sonra durumu toparlamaya çalıştım.

"Kes lan ne fark eder Allah Allah belki ben solağım."

"Abi atıyorsun basbayağı sağlaktın sen. Adımızı yazarken gördüm. Konustukca batıyorsun ya"

En arka tarafta olmasına güvenen ses desibeli boyunun iki katı olan Cücük Edip'e en öldürücü bakışlarım eşliğinde çıkarıp göz nurum olan ayağımdaki sarı kramponun tekini fırlattım. Lanet girsin kafasının üstünden sıyırdı. Tekrar fedailerime döndüm.

"Ciddiyet evlatlarım ciddiyet bir takımda olması asıl olan şeydir. O yüzden yüzünüzdeki sırıtmaları silin. Bakın bende eser var mı o sırıtmalardan? O gevşek gülüşlerden? Peki ben bunu neye borçluyum? "

"Sağ sol bilgisine" diyen Cücük gerçekten canına susamıştı galiba.
"Abi valla sustum" diyip fermuar işareti yaptı. Akıllı çocuk işte...

"Evet gençler oyuna dönüyoruz. Egemen hangi cehenneme geçersen geç sen. Murat senin orda ne işin var oğlum o göbekle. Orta tarafa gel. Cücükcüm sen top toplayıcısın geç kalenin arkasına ve itiraz etme. "

Elini boğazımızın altından keseceksin geçirdim

"İtiraz edersen ölürsün. Berat sende koş kaleye. Hadi çabuk"

"Abi ya hep kale bana kalıyor ama. Amale gibi kalede ne işim var benim. Hem forvet boş. Ben oraya geçsem? "

" Bak canım kardeşim kale en önemli mevkidir. Biliyorum senden başkası kaldıramaz orayı şu arza endama kaşa göze bak. MaşAllah yüce Rabbim seni özene bezene yaratmış. Tüküreyim nazar değmesin. Hem ben senin saçların terden bozulmasın çok yorulma diye kaleye koyuyorum seni. Bakıyorum teksin, kıymetini biliyorum bu tipin. Var mı senin gibi bir tane daha mahallede? "

" Abi Egemen benim ikizim tek yumurta olandan. Yani mahallede benden bi tane daha var. " diye cümleyi bitirip göz devirdi. Bana göz devirdi mahallenin 10 yıllık antrenörüne 20 yıllık futbolcusuna göz devirdi.

BİR ÖYKÜUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum