Глава 4.

149 18 8
                                    

Качих се в бабри стаята. Чудя се какво ли му стана на Найл, разбирам, че не му е приятно да съм с него, но се държи сякаш му принадлежа! Както и да е, лягам си. Отметнах розовите завивки и съблякох дрехите си, останах по гащички и дантеленият си сутиен. Точно тогава някой връхлетя в стаята с пълна сила. Вратата се олюля и едва не се откачи от пантите си, а въпросният похитител се спъна в розовия килим и се сгромоляса на пода. Обзе ме паника, но нямаше с какво да прикрия почти голото си тяло, затова направо преминах към викането. Изпищях със цяло гърло, но той стана бързо и запуши устата ми. Беше Зейн. Кучият син ще си плати за това по-късно.

-Виж какво, няма да викаш и ще те пусна, ясно?- изстреля набързо той.

Аз само кимнах бавно. Той премахна ръката си.

-Е...?- подканих го.

-Ето какво, няма да говориш с Найл, няма да му се пречкаш, няма дори да го поглеждаш, иначе ще си имаш работа с мен...!- заплаши я Зейн.

-И защо си мислиш, че планирам да го правя?- попитах наистина заинтересована.

-Защото брат ти е в къщата. И ако направиш и една грешна стъпка, и ти, и той ще умрете, лично убити от мен!- този път изсъска.

Преглътнах шумно.

Неутрална Гледна Точка

Той се доближи максимално до нея. Голото ѝ тяло се докосваше с коженото яке на Зейн. Той я хвана през кръста и я положи на двойната спалня в стаята ѝ. Нито гък не успя да излезе от устата ѝ. Той съблече якето си и се настани върху нея. Тя го гледаше с очи пълни със страх и ненавист. Той посегна към колана си и с две движения, вече беше свален. Завърза китките на Ема за спалнята и с помощта на един розов шал, запуши и устата ѝ . След това посегна към копчето и ципа на дънките си. Захвърли и тях на някъде. Съблече тениската си светкавично. Остана само по боксерки. Беше на път и тях да премахне, когато някой нахълта в стаята. Вратата отново се олюля, този път, падна. Найл седеше и ги гледаше. Гледаше и не вярваше на очите си. Ема стискаше силно очите си, малки, кристални сълзи капеха от тях. Зейн беше недоволен от прекъсването, но само стана и излезе. Найл, заедно с него. Оставиха Ема завързана, полу гола, да плаче.


Хейоо, хора!! Чакам мнения и вотове!! <3

-Кат хохо

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 10, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Sick of LoveWhere stories live. Discover now