Freja

22 0 0
                                    

Da klokken endelig blev 8:30 begyndte vi af gøre os klar. En af lærene kom og bankede på. Hun sagde "unger er i vågende" vi svarede "ja" da klokken blev 8:55 tog vi tallerken og glas og gik over. Da vi havde spist gik vi tilbage til hytten. Mig, Emma og Mads gik en lille tur. Da vi skulle vende om, Anede vi ikke hvor vi var. Vi gik lidt til venstre og så lidt til højre. Men vi kunne ikke finde vej. Vi var ved stranden, vi blev enige om af bade lidt. Vi gik ned i vandet. Der gik ikke langtid før Emma gik op, og lagde sig i sandet for at tørre. Mig og Tobias blev i vandet. Vi legede fange leg. Emma råbte "kommer i ikke op?" Vi råbte "jo vi kommer nu"

Vi lå oppe i sandet. Vi snakkede om hvordan vi kom tilbage. Emma snakkede med sig selv  om hvordan vi kom tilbage. Men Emma sagde ikke noget, da hun havde snakket med sig selv. Hun gik bare. Mig og Tobias lagde ikke mærke til hende. Efter en halv time, begyndte mig og Tobias af lede efter hende. Men uden held. Vi blev enige om af lagde det ligge. Vi gik ned i vandet igen. Vi legede fange leg. Vi tænkte ikke på af vi kun havde undertøj på.

Efter et par timer blev det kedeligt. Vi gik op i sandet igen. Jeg ville begrave Tobias. Men da jeg gravede lidt i sandet så jeg et kort, der stod: Hej hvis Caroline og Tobias finder dette kort. Så er jeg glad. Jeg hedder Freja jeg gik engang i jeres klasse. Vi kiggede på hinanden. Vi viste godt hvem Freja var. Jeg læste videre: nå men jeg kommer alså fra fremtiden og nå i bliver 15 år så kommer i til af fortryde af i ledte efter mia. For mia er nemlig blevet ond. Og hun har dræbt jer. Plezz ikke led efter mia. Kh Freja. Xoxo. Mig og Tobias kiggede på hinanden. Vi tænkte om vi skulle stole på det. Men vi stolede på det. Vi tog tøj på igen. Jeg lagde kortet i min lomme. vi løb lidt hen af stranden. Indtil vi så en sti. Vi gik op af stien og pludselig var vi på Ferienhaus feld. Mig og Tobias blev mega glade. Vi løb hen til vores hytte. Emma gik hen til os hun råbte "hvorfor gik i ikke med mig tilbage"

Vi kunne godt høre af der var noget galt. Vi svarede ikke tilbage vi gik bare.
Mig og Tobias løb ind til phillip og Jonas fordi de var sjove og de kunne få os i godt humor. Da vi kom ind var de allerede i fuld gang.

Pludselig kom en lærer ind og sagde nu er der frokost. Vi gik tilbage til vores hytte. Emma kom ind. Hun blev mega sur. Efter vi havde spist frokost tog vi det vigtigste og pakkede det ned i en taske. Ingen havde opdaget os. Vi tog også nogle penge med. Nu var vi klar. Klar til af flygte. Vores mål var af komme hjem til vores hus. Men vi var ikke sikker. Vi pakkede vores tasker væk for det var ikke endnu først efter aftensmaden nå alle var gået i seng.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 08, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

FLUGTEN!!! (På pause)Where stories live. Discover now