Døgner

13 0 0
                                    

Emma kom løbende mod mig. Hun spurgte "hvad er der galt?" Jeg svarede "du ved Tobias" "ja" "h...h....han er forelsket i. MIA!!'" Hun råbte "HVAD DET KAN IKKE PASSE!!!" Hun begynde næsten også af græde på mine vegne. Jeg havde været forelsket i ham i ca. 12 år. Emma løb op til Tobias. Jeg kunne hører hun blev sur på ham. Jeg tænkte "det er sku da ikke hans skyld"jeg kunne se Tobias løbende grædende væk ligesom mig. Emma kom helt glad hen til mig. Men jeg kiggede ondt på hende og løb efter Tobias. Da jeg kom hen til ham græd han ikke mere. Jeg sagde "undskyld jeg blev sur på dig" han svarede "jeg ved ikke hvorfor jeg sagde det. Det er nok fordi mia var gået" jeg sagde "Tobias du ved jo af jeg er forelsket i dig" han svarede "ja jeg har nok kvaret mig meget" jeg sagde "ja måske lidt".

Vi gik tilbage til de andre. Pludselig kom en lærer ud og råbte "klokken er 22.00 i skal ind" vi gik ind jeg sagde "i må ikke komme ind på vores værelse vi skifter" da vi næsten var færdige, jeg manglede min bluse og Laura manglede sine sokker kom drengene ind. Jeg havde heldigvis top på. Vi råbte "SKRID" de gik ud. Da vi var færdige gik vi ud. Drengene sad i sofaen. Simon sagde "Hey skal vi ikke lave en døgner" Tobias, Jakob og Laura syntes det lød som en god idé. Men jeg syntes ikke det lød som en god idé. De sagde "come on caro." Til sidst sagde jeg "okay så. Men kun idag"

Klokken var blevet 22:30 og vi skulle sove. Morten kom ind og sagde "unger i skal sove nu. Caroline du skal skifte forbinding" jeg sagde "nårh, ja det havde jeg helt glemt". Jeg tog min forbinding af, og tog et nyt på. Morten sagde "godnat", vi sagde alle godnat. Men vi skulle jo ikke sove, vi skulle lave en døgner. Vi slukkede lyset. Vi sad alle sammen nede i sofaen. Vi spillede kort indtil Jakob sagde "skal vi ikke lave s,p eller k ?" Vi ville alle godt. Jakob startede. "Laura s, p eller k?" Laura svarede "s" "okay øhmm. Hvem er du forelsket i, i klassen?" Laura svarede "Frederik" og sådan forsatte vi i ca 2 timer indtil jeg spurgte "skal vi se en film?" Det Ville de godt.

Vi startede filmen. Vi så 17 again. Da filmen sluttede var klokken ca 3:26. Pludselig kunne vi høre en voksen på vej op til vores hytte. Vi skyndte os af slukke tv'et og løbe hen i sengen. Mads hviskede "hold øjene åbne. Med mindre der kommer en voksen". Den voksende gik ind han hviskede "unger i skal låse døren" jeg gik op og låsede døren. Vi gik ind på drengenes værelse. Vi sad og snakkede. Indtil Laura kom på en dum idé syntes jeg. Hun sagde "skal vi ikke lave en klub?"

Det syntes drengene var en god idé, men det syntes jeg ikke. Jeg spurgte "hvilken slags klub?" Hun svarede "det ved jeg ikke". Jeg kunne høre en banke på døren jeg sagde "shh" jeg gik hen til døren. Og åbnede den langsomt. Pludselig hoppede en op på mig. Jeg kunne ikke se hvem. Indtil Mads kom løbende ind og sagde "Emma hvad laver du her?" Hun svarede "jeg skal bo her. Med jer." Hun var helt glad. Men det var jeg ikke. Hun havde jo gjordt Mads ked af det. De andre kom ind. De sagde ikke rigtig noget. Emma spurgte "når hvor skal jeg sove henne" jeg svarede "inden ved os" vi følget Emma ind. Laura sagde "du har det grønne skab".

Jakob sagde "vi laver en døgner" Emma Svarede "okay må jeg være med?" Jakob svarede "ja" Emma gik ind og pakkede ud. vi gik ind på drengenes værelse igen Og snakkede videre. Emma kom ind, vi stoppede med af snakke. Emma sagde "bare snak videre" men vi snakkede ikke mere. Det var lidt akavet. Vi satte os ind i stuen. Jeg tog min drikke dunk, fordi jeg skulle have vand i den. Men for jeg nåede det sagde Emma "stop!!. Vi kan lege flaske halsen peger på" og det gjorde vi.

Da klokken var blevet ca. 6:45 blev vi færdige. Men jeg kom på en idé skal vi ikke lave Pandoras æske. Det syntes de var en god idé. Jeg tog papir og delte dem ud. Jeg skrev 13 spørgsmål. Vi tog en skål. Jeg startede. Der stod "Mads hvem er du forelsket i?" Det vidste mig, Emma og Laura godt. Han svarede selvfølgelig "Caroline" jeg tænkte "what" mig, Emma og Laura kiggede på hinanden og efter på Mads. Mads smilte bare til mig. Da vi var færdige gik jeg hen til Mads. Jeg spurgte "hvorfor svarede du mig?" Han svarede ikke på mit spørgsmål. Jeg spurgte igen. Han svarede endelig "fordi jeg godt kan lide dig" hen vendte sig om mod mig. Han kiggede mig dybt i øjene og Sagde "det skal være os to".
-------------------------------------------------
Tak fordi du ville læse kapitel 6 tror jeg. Jeg sidder i lufthaven på vej hjem fra Prag. Så derfor har jeg ikke skrevet i lang tid. Men håber du vil give det et lille bitte like. Og husk af kommenter ros eller ris. Ses "Sofie" præcis 900 ord. "Ikke vildt"

FLUGTEN!!! (På pause)Where stories live. Discover now