MIA OG TOBIAS!!!

21 0 0
                                    

Jeg gik i chok. "hvad nej, det kan da ikke være rigtigt. hvorfor." han svarede "dit sår er rimeligt stort så du får noget hud fra en der er død og så skal vi lappe dig" jeg tænkte "ad for satan, af få hud fra en død person" han rettede hurtigt sig selv "når nej det var ikke dig. du skal have forbinding på.du må tage det af 2 gange om dagen. du får 3 ruller med hjem. du skal have forbinding på i 1 måned" jeg svarede jamen jeg skal til hjem til lyngby om en uge" "så kontakter jeg lige harlev hospital." jeg svarede "okay"

Lægen gik ud. mig og Emma stirrede på hinanden. indtil lægen kom tilbage med fire ruller forbinding. han satte sig ned i sengen og sagde "sid helt stille" det gjorde jeg. han begyndte, det gjorde meget ondt når han rørte ved min kind. da han var færdig sagde han "nu henter jeg Morten så du kan komme hjem" lige for han gik ud sagde han "når ja du skal Skifte det hver aften." han gik ud af døren. efter nogle få minutter kom Morten ind og spurgte "er du klar til at køre?" Jeg svarede "ja" jeg gik over til døren men Emma gik ikke med, jeg gik over til hende. og spurgte "Emma kommer du?" Hun svarede "jo kommer nu" hun rejste sig op og gik hen til mig "kommer du Caroline?" vi grinede og gik ud.

Da vi kom ud til bilen. sad Morten der. han kiggede underligt på os. vi satte os ind. han startede bilen. vi kørte i tavshed indtil mig og Emma så på hinanden og fnisede. Morten spurgte "hvad griner i af?" Vi kiggede på hinanden jeg svarede "ik' noget" han sagde "når hygge hygge" vi grinede igen.

Da vi kom tilbage til Ferienhaus feld. var der ingen vi gik rundt og kiggede indtil Emma sagde "de er da i teltet" vi gik over i teltet jeg gik forest. alle kiggede på mig. jeg blev helt genert. vi gik op så alle kunne se os. jeg sagde "ja jeg har været på hospitalet, og det er meget alvorligt. hvis der er nogen der vil se det skal de stille sig i kø foran nr 19 om 10 minutter. og hvis i har spørgsmål må i også stille dem"

vi gik ud af teltet, mig og Emma gik over i min hytte. jeg tænkte hvad vil min mor sige. da vi kom over i hytten begyndte folk af komme. vi satte os der ind. vi ventede i fem minutter. så var der gået 10 minutter. vi gik ud. den første var Jonas fra B. vi gik ind i hytten. jeg tog forbindingen af, han sagde "av for satan. gjorde det ikke meget ondt?" Jeg svarede "jo". jeg lagde forbindingen på bordet. jeg tog et viskestykke op foran min kind. så gik jeg ud igen. og sådan forsatte jeg. indtil jeg var færdig.

Jeg gik ud igen. mig og Emma gik over til lærerne, jeg spurgte "hvor er mia?" Lisa svarede "hun venter på sin mor skal komme og hente hende. vil du sige noget til hende" jeg sagde "ja det vil jeg gerne" jeg gik sammen med Lisa ind. hun så ked af det ud. vi satte os foran hende. Lisa sagde "Caroline vil gerne sige noget" jeg sagde "hvorfor slog du mig? Jeg gjorde jo ikke noget." Hun svarede ikke. Lisa sagde "sig noget mia. mia sad stadig i tavshed. indtil hun Sagde " jeg slog dig fordi DU ER DUM." pludselig så hun vred ud. hun var lige ved af slå mig. men Lisa stoppede hende. hun hev i Mias arm så hun begyndte af græde. de gik ud. alle kiggede på dem.

Lidt tid efter gik jeg ud. jeg kunne høre Lisa sige "nu går du ind og pakker din taske. jeg gik over til Emma og spurgte "vil du se hytten nu fordi mia er gået hen til vejen for at vente på sin mor" hun svarede "jo det vil jeg gerne" da vi kom over i hytten var hun der ikke. jeg viste Emma rundt da vi kom til vores værelse. var der noget af mit tøj der flød på sengen. og...og det var i stykker, en bluse lå i 3 stykker og et par bukser med kæmpe hul. og nej nej nej min lykke armbånd. det var gået i stykker. jeg sagde tag blusen og bukserne. så tager jeg armbåndet. vi løb ned til Lisa. mia og hendes mor var der. da vi kom der ned sagde jeg lisa se. mia begyndte og skynde på sin mor. hun sagde "når mor skal vi gå" Lisa sagde "mia er det noget du har gjordt" hun rystede på hovedet. men lidt efter nikkede hun.

Hendes mor blev meget sur hun spurgte "Caroline hvad har dine ting kostet?" Jeg svarede "i alt alså ca. 1000 kr." moren sagde ok så du får 1000 af Mias penge når i kommer hjem" mia blev mega sur. hun satte sig ind i bilen. og hendes mor sagde "i må virkelig virkelig undskylde" mig, Emma og Lisa gik tilbage til de andre. vi gik op til Morten. Lisa sagde "morten samler du lige de andre børn?" Han svarede "ja naturligvis" vi gik ind i teltet og ventede på de andre børn. da alle var oppe i teltet sagde lisa "mia er blevet sent hjem. så hun kommer ikke tilbage" der blev helt stille indtil Lisa sagde "bare gå ud og lege" alle børnene gik ud af teltet.

Jeg løb over til Emma og sagde "når ja, så er der ikke noget af være bange for" vi grinte. vi gik ned til gyngerne. der var ingen der nede. vi satte os på gyngerne. indtil vi så på klokken, jeg sagde "Emma vi skal spise" jeg løb op i hytten. tog en tallerken, et glas og bestik. jeg løb over i teltet. jeg satte mig sammen med emma, louise og clara.

Da vi var færdige. løb jeg tilbage i hytten. jeg vaskede mit op. da jeg var færdig kom tobias. han sagde "det var ikke godt er du okay" jeg svarede "ja" jeg blev helt rød i hovedet, men det kunne man ikke se for forbindingen. han blev selv rød i hovedet. vi stod bare og kiggede på hinandens røde kinder indtil Laura, kom og afbrød. hun sagde "er i kærester" han var hurtig til af sige "nej".

Han gik over til Laura han viskede noget. så løb han ind på hans værelse. Laura sagde "må jeg lige snakke med dig" vi gik udenfor. og lidt væk for andre. hun tog en dyp indånding. hun sagde " Tobias"hun kiggede meget bange på mig. så forsatte hun "Tobias er vild med mia" og der gik jeg i chok jeg råbte højt "i mia. WTF" Tobias kom løbene ud. han kiggede ked af det på mig. jeg løb grædende væk. han vidste jo godt jeg kunne lide ham. hvorfor skulle han så sige det???
----------------------------------------------
Tak fordi du ville læse kapitel 5. håber Du kunne lide det. husk af stemme på det her kapitel. og skriv i kom hvis du har en idé. ses "sofie" #harswag
(Det var langt, på 1208 Ord)

FLUGTEN!!! (På pause)Where stories live. Discover now