MIA!!

39 1 0
                                    

Vi gik ud af toget. der var meget underligt at være, ikke helt som Danmark. men det var jo klart, vi var i Tyskland. da vi gik ud af stationen. var der bygninger over alt. det lignede Kbh. vi gik 1-2 kilometer før vi kom til der hvor vi skulle bo. der hvor vi skulle bo hed Ferienhaus feld. det lå lidt ude fra Berlin. Vi måtte ikke få at vide hvem vi skulle sove sammen med, før vi kom.

Da vi kom til Ferienhaus feld skulle vi samles. vi var afsted 6.A (min klasse), 6B og 6.X man skulle sove sammen med 6 mand. 2 for hver klasse. da vi kom hen til der hvor vi skulle samles. fik vi af vide hvem vi skulle sove sammen med. da de endelig kom til mit navn, skulle jeg sove sammen med mia fra min klasse (min fjende) Tobias og Simon fra B (Simon min x kæreste, Tobias mit crush) Laura og Jakob fra X. jeg var ok tilfreds. bagefter fik vi af vide hvilken hytte vi skulle bo i. vi skulle bo i nr 19. som var den største hytte. Jeg tog nøglen. vi gik op til vores hytte. jeg låste op. vi gik ind. mig, Laura og mia. fik det Store værelse. der var 3 skabe. jeg fik det røde skab. jeg begyndte af pakke ud. der var ca. 25 grader. Da vi havde pakket ud skulle vi mødes i et slags telt.

De var i alt 5 lærer. min lærer B's ene lærer sagde "unger i skal være inde i jeres hytter kl 22. og i skal sove kl 22:30." vores kvindlige lærer sagde "i må være på legepladsen og rundt på hele Ferienhaus feld. i må først gå ud fra jeres hytte når vi spiser. alså om morgenen. X's mandelige lærer sagde "i har tallerken, glas og bestik i jeres hytter." vores mandelige lærer sagde "vi spiser om morgen kl 9:00 og om aften kl 18:00." X's kvindelige lærer sagde "SÅ ER DET UD OG LEG' "

jeg løb hen til Emma, jeg spurgte om jeg måtte komme ind i hendes hytte, det måtte jeg godt. vi gik ind i hendes hytte, den var lidt mindre end vores, men den var hyggelig. hun sov sammen med, Clara fra vores klasse, Jonas og Philip fra B og Sarah og Noah fra X. Hun spurgte om hun måtte se min hytte det måtte hun godt. vi gik ind i min hytte. mia kom Ind hun råbte "Emma skrid fra min hytte" Emma blev bange, det gjorde jeg også "og Caroline gå ud fra min hytte" sagde hun, jeg svarede "det er da også min Hytte." det skulle jeg aldrig have sagte for hun begyndte af råbe af os. vi løb ud af hytten og over til de voksenes hytte og sagde "mia er mega sur på os, fordi jeg tog Emma ind for at se hytten og så begyndte hun af råbe skrid af os" min lærer svarede "jeg går lige over og taler med hende, bliv her piger" hun gik over i vores hytte. mig og Emma satte os ned og begyndte af snakke.

Da vores lærer kom tilbage sagde hun "mia er også sur på mig nu, jeg ringer lige til hendes mor" og det gjorde hun. Mig og Emma gik ind i emmas hytte, der var de ikke sure. Vi gik ind og snakkede. Pludselig kom mia ind, hun gik direkte hen til mig, og slog mig. Jeg løb grædende ud til en lærer. hun spurgte "hvad er der dog sket? Og hvorfor bløder du på kinden" "mia slog mig" svarede jeg. Læren sagde "jeg henter lige Morten (min mandlige lærer) hun løb over til Morten. de stod og snakkede i ti sek for de kom løbene over til mig. morten sagde "jeg kører dig til skadestuen og lisa (6.x kvindelige lærer) går over til mia og tager en alvorlig snak med mia" jeg spurgte "må jeg tage Emma med til skadestuen?" Han svarede "naturligvis" han sagde "gå op i bilen så henter jeg emma" jeg var halv vejs for de kom løbende mod mig. da jeg nåede op til bilen var de der ikke da jeg kiggede tilbage. man da jeg kiggede mod bilen sad de der inde og kiggede på mig som om jeg havde set et spøgelse. jeg satte mig ind i bilen ved siden af emma.

Da vi kom hen til skadestuen, løb vi ind. vi gik hen til et bor hvor en dame sad. Morten gik hen og snakkede med hende. mig og Emma satte os ned. efter få minutter kom han tilbage og sagde "vi har fået en tid lige nu, fordi hun syntes det så alvorligt ud" mig og Emma kiggede på hinanden, vi blev bange. Vi gik ind til lægen. hun så flink ud. Jeg havde det ikke svært med hun talte tysk fordi jeg var god til tysk. hun bad mig sætte mig på sengen, og det gjorde jeg. efter nogle minutter hvor hun havde kiggede på min kind. sagde hun "det er lidt alvorligt, du skal ind på Dosaben hospital. jeg syntes det lød som et hyggeligt hospital. men hvordan skulle vi komme ind til det? Vi gik ud for lokalet. vi gik ind i bilen. Morten begyndte af køre. vi sad og snakkede om hvordan vi kom derhen. indtil jeg fandt på ind idé, "vi tager da bare bilen" Morten svarede "jamen vi har jo ikke et kort" jeg svarede "vi køber da bare et."
-------------------------------------------------
Tusind tak fordi du ville læse 3 kapitel. det vil betyde utroligt meget hvis du ville give dette kapitel et like. jeg har brugt 3 dage på at lave det. skriv gerne i kommentaren hvis du har idéer til nogle kapitler eller ros og ris. vi ses i mit næste kapitel, som nok bliver i denne uge eller efter sommerferien. Ved det bliver sent men alligevel "ses" Sofie. #harswag
Ps præcis 1000 ord yeaa

FLUGTEN!!! (På pause)Where stories live. Discover now