Hoofdstuk 17

1.4K 42 1
                                    

Het is 3 weken verder en we zijn onderweg naar New York. Martijn heeft daar een huis voor ons geregeld. Ik ben erg benieuwd want Martijn wou er niet veel overzeggen. 'We gaan landen, wil iedereen zijn riemen vast doen?' Ik klik mijn riem vast en kijk naar Martijn. Hij kijkt ook naar mij en lacht naar me. 'Ik ben blij dat we dit samen kunnen doen' zegt hij. 'Ik had dit met niemand anders willen doen dan met jouw' zeg ik. En hij geeft me een kus op mijn lippen.

Martijn stapt uit de auto, en loopt naar mijn kant en opent de deur. Ik stap uit en hij pakt mijn hand vast. 'Je zou toch kijken voor een klein huis?' 'Nou ik zei dat ik ging kijken naar een huis.' Ik kijk hem lachend aan en schut mijn hoofd. en richt me dan weer op het huis dat voor me staat. Martijn doet de deur open, en ik kijk me ogen uit. 'Zal ik je een rond leiding geven?' Ik knik en hij pakt mijn hand vast.

En dit is de laatste kamer, ik kijk rond en zie een mega binnen zwembad. 'Martijn dit had toch allemaal niet gehoeven?' 'Alles om jou blij te maken.' 'Dan had ik al alleen genoeg aan jou.' Hij glimlacht en geeft me een kus op mijn lippen. 'Ik hou van je' zegt hij. 'Ik ook van jou'
(Het huis staat in de Media)

'Ik heb nog een verrassing voor je.' Hij staat een arm om me heen en trekt me mee naar de garage. 'Doe je ogen dicht' ik sluit me ogen en Martijn houd me vast en duwt me langzaam voor uit. 'Kijk maar' ik open me ogen en zie een auto staan. Ik kijk Martijn aan die de sleutels in mijn handen drukt. 'Hij is van jou' 'wat? Echt?' 'Ja echt' zegt hij en ik sla me armen om hem heen. 'Dankjewel!'

Ik zit op de bank naar de tv te kijken.  Niet dat ik zoveel aandacht heb voor de tv. Martijn had een bespreking dus is even weg gegaan. Ik besef nu dat ik zoveel geluk heb dat ik Martijn heb. Hij had zoveel meisjes kunnen kiezen maar hij koos mij. Mijn leven is zo verandert, een jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik nu hier in New York was met de grootste dj van de wereld. En ook nog eens een droom baan heb aangeboden gekregen. Mijn leven lijkt bijna perfect. Ik heb echt het beste vriendje van de hele wereld.

Ik heb besloten om de buurt een beetje te gaan verkennen. En ik wil ook naar de supermarkt want we hebben echt niks in huis. Maar waar is die? Ik ben letterlijk de deur uit gestapt en gewoon naar gaan lopen. Maar ik ben bang dat ik de weg een beetje ben kwijt geraakt. En natuurlijk weet ik het adres van ons huis niet dus ik kan het niet opzoeken hoe ik terug moet. Heel slim weer van je Sam. Als je uiteindelijk thuis komt moet je echt het adres aan Martijn vragen want dit is echt niks.

Ik loop nu ongeveer al een uur. En ben volgends mij nu helemaal de weg kwijt. Ik moet toch maar Martijn gaan bellen. Ookal wil ik liever niet toegeven dat ik de weg kwijt ben. Ik pak mijn telefoon en druk op Martijn.
Martijn: hey liefje
Ik: heee, ik ben een soort van verdwaalt en ik weet niet hoe ik terug moet.
Nu ik het zo hard op zeg klinkt het nog dommer dan dat het klonk in mijn hoofd. Ik hoor Martijn lachen.
Martijn: Waar ben je? Dan kom ik je halen.
Ik: Eeeh ik ben in de LockwoodStreet.
Martijn: Okay ben al onderweg tot zo prinses.
Ik: Tot zo.

Ik haal opgelucht adem als ik Martijn zijn auto aan zie komen rijden. 'Prinses, ben je helemaal hier heen gelopen?' Ik zucht en ga zitten. 'Ja, ik zocht een supermarkt.' Martijn begint hard te lachen. 'Wat?' Vraag ik geïrriteerd. 'Je bent dan de verkeerde kant op gelopen want op de hoek van onze straat zit een supermarkt.' 'Oooh' 'maar als je er nog heen wilt kunnen we er nog wel heen' 'nee nu bestellen we wel wat.' Zeg ik

I'm in love with him (Martin Garrix) ~DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu