Hoofdstuk 5

2.2K 64 6
                                    

We stappen het vliegtuig uit en ik krijg gelijk een warme bries over me heen. 'Het is lekker warm hier' zeg ik, Martijn lacht naar me en slaat een arm om me heen.

De auto stopt voor het hotel. Ik zie overal fotografen staan. Martijn stapt uit en hij pakt mijn hand vast. 'Blijf dicht bij me' zegt hij heel serieus. We lopen richting de deur en ik hoor allemaal camera's klikken. Dan hoor ik 'Martin is that your girlfriend.' Martijn loopt door zonder er op te reageren. En nog een keer word de zelfde vraag gesteld. Martijn knijpt een beetje in me hand en trekt me naar zich toe. Ik word een beetje geplet door alle fotografen.

Eindelijk zijn we bij de deur. De manager van Martijn loopt naar de balie om in te checken. Martijn ploft neer op een bank en ik ga naast hem zitten. Hij kijkt naar me. 'Dat was heftig' zeg ik. Martijn lacht 'wen er maar aan dit zal wel vaker voor komen.' Dan komt de manager naar ons toe en hij geeft de sleutel aan Martijn. En staan op en Martijn pakt onze spullen. En we lopen naar de lift.

Op onze kamer aangekomen kijk ik me ogen uit. Het is zo groot, en zo mooi. Martijn loopt naar me toe en geeft een kus op mijn mond. 'En wat vind je?' vraagt hij. Ik sta hem met open mond aan te kijken. 'Het is zo groot zeg ik.' Martijn lacht, 'ga je maar klaar maken we moet zo weg' zegt hij. Ik knik en pak mijn tas en loop er mee naar de badkamer. Ik krul mijn haar even snel en doe wat make-up op. En ik doe ook nog snel een zwart rokje met een panty er onder aan. En een wit helmpje. Ik loop de badkamer uit en ik zie dat Martijn op het bed zitten. hij is uitgeput van de reis. 'Je ziet er mooi uit' zegt hij. Ik bloos en ik ga naast hem op het bed zitten. Hij slaat een arm om me heen. En kijkt me met zijn mooie ogen recht aan. En hij geeft een kus op mijn mond. 'Ik laat jouw nooit meer gaan' zegt hij.

Er wordt op de deur geklopt Martijn loopt naar de deur en praat daar met iemand en dan draait hij zich om. 'We moeten gaan' zegt hij. Ik pak me tas en ik loop met Martijn mee naar de lift.

~ Een uur later ~
De auto stopt bij een hek en we moeten uitstappen. Martijn pakt mijn hand vast. En we lopen richting een gebouw. Ik hoor harde muziek. We lopen het gebouw in en iedereen lijkt Martijn te kennen. Dan opeens komt Zac Efron aan gelopen. 'Yo bro' hoor ik Martijn zeggen tegen hem. 'So is this your girlfriend?' Vraagt Zac. Martijn lacht en geeft me een knipoog. Na nog even met Zac te hebben gepraat, wat ik nog steeds niet kan geloven. Lopen we een zaaltje binnen. Daar stonden allemaal borden en eten dat je kon pakken. Ik pakt wat eten en ga aan een tafeltje zitten en Martijn gaat er ook bij zitten. Hij kijkt naar me. 'Wat is er' vraag ik. 'Niks' zegt Martijn 'je bent gewoon zo mooi.' Ik lach lief naar hem en eet dan me eten verder op.

Martijn is al even aan het draaien, ik zie dat hij er van geniet. De zaal doet ook lekker mee. Dan kijkt hij mijn richting op en hij lacht naar me. En dan gaat de muziek iets zachter en Martijn begint in de microfoon te praten. 'There is one special girl here tonight.' Martijn gebaard dat ik moet komen. En ik word het podium mee getrokken door de manager. Martijn pakt mijn hand en gaat voor me staan. Opeens heeft hij een bos rozen vast en geeft ze aan me. En hij zegt in de microfoon 'please Will you be my girlfriend?' Het hele publiek gaat als een gek te keer. Ik lach naar hem en omhels hem dan en fluister in zijn oor !ja natuurlijk wil ik dat.' Zodra ik hem heb losgelaten pakt hij mijn hand en houd hem in de lucht. 'She said yes.' En iedereen begint te Juichen. Dan gaat de muziek weer aan en Martijn geeft me nog een kus op mijn mond en dan loop ik het podium weer af.

Ik sta nog te bedenken wat er nou eigenlijk net gebeurt is, Als iedereen al blij naar me toe komt en me feliciteert.

Martijn komt het podium af en loopt gelijk naar mij. Hij is helemaal bezweet maar dat maakt me vrij weinig uit. Ik geef hem een knuffel en fluister in zijn oor 'je was te gek.' Hij glimlacht maar me en geeft me een kus.

I'm in love with him (Martin Garrix) ~DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu